«Είμαι αυτός που είμαι, δεν μπορώ να αλλάξω, στα ζητούμενά σου να με υποτάξω».

Ο Παναγιώτης Τσαφαράς συνεχίζει τα ξεχωριστά δισκογραφικά βήματά του και δηλώνει «Είμαι Αυτός Που Είμαι», με το νέο του single και music video.

Ο πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής από τα πρώτα του βήματα ξεχώρισε με το ταλέντο του και μετρά έναν χρυσό δίσκο («Πρώτη Γνωριμία»), επιτυχημένα singles («Οι Καλύτερές Μου Μέρες», «Όλα Είναι Εδώ») και συνεργασίες με αξιόλογους και διακεκριμένους δημιουργούς και ερμηνευτές, όπως ο Μάνος Ελευθερίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Τάκης Σούκας και η Ελένη Βιτάλη.

Ο Παναγιώτης Τσαφαράς επιστρέφει στο μουσικό προσκήνιο για να μας χαρίσει μία δυναμική μπαλάντα σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη και σε στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη.

Το «Είμαι Αυτός Που Είμαι» έχει ήδη ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay μέσα από την πρώτη του μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες.

Το νέο τραγούδι του Παναγιώτη Τσαφαρά συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video που γυρίστηκε με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

«Είμαι αυτός που είμαι, δεν μπορώ να αλλάξω, στα ζητούμενά σου να με υποτάξω… Είμαι αυτός που είμαι, έτσι αγάπησέ με κι αν δεν σου ταιριάζω, φύγε, άφησέ με…», τραγουδά ο Παναγιώτης Τσαφαράς.

Το νέο single του Παναγιώτη Τσαφαρά με τίτλο «Είμαι Αυτός Που Είμαι» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ