Ένα μουσικό οδοιπορικό μέσα από ευφάνταστες προσεγγίσεις και ενορχηστρώσεις.

Ένα μουσικό ταξίδι από τη Σμύρνη ως τα νησιά του Αιγαίου μας υπόσχονται ο Παντελής Θαλασσινός και ο Μπάμπης Στόκας σε μία μοναδική συναυλία στο Faliro Summer Theater την Πέμπτη 15 Ιουνίου.

Ο Παντελής Θαλασσινός και ο Μπάμπης Στόκας θα μας ταξιδέψουν μελωδικά και αισθητικά σε μία εποχή που η μουσική ζωντανεύει από τις αναμνήσεις της Σμύρνης και της Μικράς Ασίας.

Μουσικά ταξίδια και θύμησες της Σμύρνης και της Μικράς Ασίας, μέσα από παραδοσιακούς και πολίτικους ρυθμούς μπλεγμένους με νησιώτικα ερεθίσματα και τις προσωπικές δισκογραφίες των δύο καλλιτεχνών.

Διαφήμιση

Η συμμετοχή της Ελεάννας Βαρελά θα προσδώσει μία ξεχωριστή νότα στη βραδιά, ενώ οι χορωδίες Chorous Vivendi και Ρυθμός θα εντείνουν τη μαγεία των ερμηνειών.

Όλα αυτά θα συνοδευτούν από την εξαίρετη διεύθυνση του μαέστρου Ιωάννη Βρυζάκη, που θα αποτελέσει τον ηχητικό οδηγό αυτού του μοναδικού μουσικού ταξιδιού.

Ένα μουσικό οδοιπορικό φερμένο στο σήμερα μέσα από ευφάνταστες προσεγγίσεις και ενορχηστρώσεις από την ορχήστρα Ρυθμός και τς ερμηνείες δύο εξαιρετικών καλλιτεχνών.

Ο Παντελής Θαλασσινός και ο Μπάμπης Στόκας θα μας προσφέρουν ένα ευφάνταστο και συναισθηματικό ταξίδι στην ελληνική μουσική παράδοση μέσα από τον προσωπικό ήχο και τον μοναδικό τρόπο έκφρασης που τους χαρακτηρίζει.

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Faliro Summer Theater, θα μας ταξιδέψουν στην αίγλη της Σμύρνης και τη μελαγχολία της Κωνσταντινούπολης, αλλά και στη χαρά και την ευωδιά των ελληνικών νησιών του Αιγαίου.

Μέσα από τα τραγούδια τους, θα αναβιώσουν αγαπημένα τραγούδια και θα ανακαλύψουμε νέες μουσικές εκδοχές που θα μας ενθουσιάσουν.

Πληροφορίες

Πέμπτη 15 Ιουνίου
Ώρα έναρξης: 21:30

Faliro Summer Theater
Ολυμπιακό Ακίνητο Tae Kwon Do
Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο

Εισιτήρια προπωλούνται
– Online: viva.gr, falirosummertheater.gr
– Φυσικά σημεία: Καταστήματα Nova, Public, Media Markt
– Τηλεφωνικά στο 210 92 13 310

ΠΗΓΗ