Το δεύτερο δείγμα από τον νέο κύκλο τραγουδιών που ετοιμάζει ο Παντελής Κυραμαργιός.

Ο Παντελής Κυραμαργιός συναντά τους No Pasaran στο νέο τραγούδι του με τίτλο «Να ‘Ρχεσαι Συχνά Στον Ύπνο Μου».

Κάθε στιγμή αποφασίζουμε, συνειδητά ή μη, τι θα κάνουμε και αφήνουμε στην άκρη τις υπόλοιπες επιλογές. Θα μπορούσε η κάθε ημέρα μας να είναι εντελώς διαφορετική αν επιλέγαμε διαφορετικά. Η ζωή μας ολόκληρη.

Κι εκεί που νομίζουμε πως όλα κυλούν ομαλά, εμφανίζεται ένα πρόσωπο και ξεδιπλώνει μπροστά μας μια ζωή γεμάτη καινούργια συναισθήματα, πρωτόγνωρα και έντονα.

Το νέο τραγούδι «Να ‘Ρχεσαι Συχνά Στον Ύπνο Μου» του Παντελή Κυραμαργιού είναι το σπίτι όπου κατοικεί η νοσταλγία για εκείνη την καινούργια ζωή που φανερώθηκε ένα βράδυ ξαφνικά, αλλά απότομα εξαφανίστηκε.

Οι No Pasaran προσδίδουν στον ήχο τη ζεστασιά και την αμεσότητα της μπάντας. Είναι το συγκρότημα με το οποίο ο τραγουδοποιός θα ενορχηστρώσει το νέο άλμπουμ και πρόκειται για τους Άκη Γαβαλά (ντραμς), Γιάννη Γρυπαίο (μπάσο), Γιάννη Ταυλά (ηλεκτρική κιθάρα) και Θανάση Μάντζαρη (πλήκτρα).

Tο τραγούδι ηχογραφήθηκε live στο Studio Praxis και ο Κυριάκος Κυριακού έκανε τη μίξη και το mastering.

Το βίντεο δημιούργησαν οι Kiss The Frog (Γιάννης Μαργετουσάκης & Θάνος Λυμπερόπουλος) και οι φωτισμοί σχεδιάστηκαν από τον Γιάννη Χριστοδουλάκη.

Μετά το «Η Αγάπη Σκοτεινιάζει» με τον Αφανή Ήρωα, το «Να ‘Ρχεσαι Συχνά Στον Ύπνο Μου» είναι το δεύτερο δείγμα από τον νέο κύκλο τραγουδιών του Παντελή Κυραμαργιού, που θα κυκλοφορήσει στο τέλος της χρονιάς.

Το «Να ‘Ρχεσαι Συχνά Στον Ύπνο Μου» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

ΠΗΓΗ