Μία συναυλία που θα μας βάλει ξανά στον ιδιοσυγκρασιακό και τολμηρό κόσμο του Παύλου Παυλίδη.

Ο Παύλος Παυλίδης και οι Hotel Alaska επιστρέφουν στην Αθήνα για μία μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου.

Μετά από μία γεμάτη χρονιά, με την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του «Το Μαύρο Κουτί» από την United We Fly και την πρώτη περιοδεία του με τη νέα του μπάντα, Hotel Alaska, ο Παύλος Παυλίδης μας καλεί σε μία ηλεκτρική συναυλία – γιορτή.

Ο Παύλος Παυλίδης υπόσχεται μία συναυλία με την ίδια εκρηκτική διάθεση που ζήσαμε τον Ιούνιο στην Πλατεία Νερού

Τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια του αναμειγνύονται σε ένα πρόγραμμα που θα μας βάλει ξανά στον ιδιοσυγκρασιακό και τολμηρό κόσμο του αγαπημένου τραγουδοποιού.

Ο Παύλος Παυλίδης δημιουργεί έτσι ένα ιδιαίτερο μουσικό αποτέλεσμα, που εκτείνεται από τη μυσταγωγία έως την έκρηξη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εξ αρχής το έργο του.

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου ο Παύλος Παυλίδης κάνει τον δικό του μουσικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε σε μία συναυλία που θα θυμόμαστε καιρό στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Οι Hotel Alaska είναι οι: Παύλος Παυλίδης (φωνή, κιθάρα), Φώτης Σιώτας (βιολί, λούπες), Δημήτρης Τσεκούρας (μπάσο), Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα), Θάνος Μιχαηλίδης (τύμπανα) και Αλέκος Γεωργουλόπουλος (ηλεκτρική κιθάρα).

Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:00

Προπώληση εισιτηρίων

Online: www.viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876

Σημεία Προπώλησης:
– Public
– Καταστήματα Wind
– Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία
– Yoleni’s Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9)
– Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτέρα – Σάββατο 11:00 – 19:00)

ΠΗΓΗ