Ένα πρόγραμμα – ταξίδι στον χωροχρόνο και στη δισκογραφία του Παύλου Παυλίδη.

Παύλος Παυλίδης παρέα με τους Hotel Alaska περιοδεύουν και βγαίνουν στον δρόμο το καλοκαίρι του 2023, έχοντας προγραμματισμένες εμφανίσεις σε αρκετά και αγαπημένα μέρη σε όλη την Ελλάδα.

Στις 14 Ιουνίου θα βρεθούν στη σκηνή της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων για να μας παρουσιάσουν ένα δυναμικό πρόγραμμα.

Ένα best of της δισκογραφίας του Παύλου Παυλίδη, από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών έως και τον τελευταίο δίσκο του, «Το Μαύρο Κουτί», που κυκλοφόρησε στις αρχές του Δεκεμβρίου του 2021 από την United We Fly Fly.

Διαφήμιση

Οι Hotel Alaska δεν σταματούν να πειραματίζονται, να εξελίσσουν τον ήχο τους και, μέσα από αυτή τη δημιουργική διαδικασία, να επαναπροσεγγίζουν το υλικό του Παύλου Παυλίδη, δίνοντάς του νέο χαρακτήρα.

Τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια του, αναμειγνύονται αρμονικά σε ένα πρόγραμμα – ταξίδι στον χωροχρόνο του αγαπημένου τραγουδοποιού.

Δεν λείπουν εκρήξεις ενέργειας που σίγουρα θα μας ξεσηκώσουν και θα μας κάνουν να χορεύουμε αγκαλιά.

Οι Hotel Alaska είναι οι: Παύλος Παυλίδης (φωνή, ηλεκτρική κιθάρα), Δημήτρης Τσεκούρας (μπάσο), Αλέκος Γεωργουλόπουλος (ηλεκτρική κιθάρα, synths), Αλέξης Σταυρόπουλος (τύμπανα).

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου, ο Παύλος Παυλίδης ξεκινάει το καλοκαίρι του από το κέντρο της πόλης, με  μία μεγάλη συναυλία – γιορτή στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ώρα έναρξης: 21:15
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:45

Τιμές εισιτηρίων

Περιορισμένα Early Bird: 13€
Γενική Προπώληση: 15€

Προπώληση: viva.gr

Διοργάνωση: Wild Rose Productions

ΠΗΓΗ