Μία δυναμική ερωτική μπαλάντα που ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο ο Σάκης Ρουβάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του «Έλα Και Θα Δεις».

Μετά τη σαρωτική επιτυχία του κορυφαίου σε πωλήσεις άλμπουμ «Στα Καλύτερά Μου» (2021), ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης των τελευταίων 30 ετών στην Ελλάδα παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Έλα Και Θα Δεις».

Οι στίχοι και η μουσική του «Έλα Και Θα Δεις» φέρουν την υπογραφή του Λευτέρη Κιντάτου, ο οποίος έχει επιμεληθεί επίσης και την παραγωγή του τραγουδιού σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Διαφήμιση

Το «Έλα Και Θα Δεις» είναι μία δυναμική ερωτική μπαλάντα την οποία ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο ο Σάκης Ρουβάς, ξεδιπλώνοντας όλες τις φωνητικές ικανότητές του.

Ο ήχος και το ύφος παραμένουν γνώριμα, αν και αυτή τη φορά ο Σάκης Ρουβάς δείχνει την τελευταία εκδοχή του εαυτού του και παρουσιάζεται πιο ώριμος και πιο ολοκληρωμένος.

«Έλα και θα δεις όλα αυτά που άφησες / Όλα αυτά που είπες πως αγάπησες / Έλα για να δεις όσα μου παράτησες / Που σε περιμένουν να τους πεις / Γιατί άργησες»

Με το ίδιο συναίσθημα και πάθος παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς το «Έλα Και Θα Δεις» στη σκηνή του «The Voice of Greece» στα τέλη του Φεβρουαρίου, αλλά και στις ζωντανές sold out εμφανίσεις του στο «Teatro Athens» κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Το «Έλα Και Θα Δεις» θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Σάκη Ρουβά που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.

Το νέο single «Έλα Και Θα Δεις» του Σάκη Ρουβά είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Sakis Rouvas Music και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Δείτε τους στίχους του «Έλα Και Θα Δεις» εδώ

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ