Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς υποδέχεται το καλοκαίρι με ολοκαίνουργιο mega hit.

Πάντα εντυπωσιακός, δυναμικός και γεμάτος ενέργεια, ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμος να παρουσιάσει το νέο εκρηκτικό τραγούδι του με τίτλο «Τα Κακά Παιδιά».

Πρόκειται για ένα σύγχρονο pop – λαϊκό τραγούδι με reggaeton vibes που θα κάνει το φετινό καλοκαίρι ακόμα πιο διασκεδαστικό και δροσερό.

Διαφήμιση

Το απόλυτο summer hit «Τα Κακά Παιδιά» υπογράφει στιχουργικά και μουσικά ο δημιουργός των επιτυχιών Γιώργος Καλογεράκος (Αναστασία, Άσπα).

«Θέλεις τα κακά παιδιά / Κι έλιωνες, έλιωνες / Να ‘χουν ψυχολογικά / Κι εμμονές, εμμονές»

Το τραγούδι αναμένεται να συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ που ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς αυτό το διάστημα.

«Τα Κακά Παιδιά» ακολουθούν για τον Σάκη Ρουβά το πρόσφατο τραγούδι «Έλα Και Θα Δεις», μία δυναμική ερωτική μπαλάντα σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου, την οποία ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο.

Το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά με τίτλο «Τα Κακά Παιδιά» θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο από τη Δευτέρα 29 Μαΐου.

Το single «Τα Κακά Παιδιά» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Sakis Rouvas Music και τη Minos EMI, a Universal Music Company την Παρασκευή 2 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ