Ο Σπύρος Καίσαρης μας ταξιδεύει στα μονοπάτια της αγάπης.

Ο Σπύρος Καίσαρης κυκλοφορεί από την Akti Music το νέο τραγούδι του με τίτλο «Μόνο Η Aγάπη».

Μετά το «Χίλια Δάκρυα» και το «Πολλά Μπορούν Να Συμβούν», ο Σπύρος Καίσαρης έρχεται να μας ταξιδέψει στα μονοπάτια της αγάπης με το τρίτο single της καριέρας του.

Ο Σπύρος Καίσαρης ερμηνεύει μοναδικά το «Μόνο Η Aγάπη», ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική που έχει υπογράψει η Ελεάννα Αζούκη.

Διαφήμιση

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αντώνης Ρέμος επέλεξε τον Σπύρο Καίσαρη ανάμεσα σε αναρίθμητους υποψήφιους για να τον πλαισιώσει στις εμφανίσεις του με την Καίτη Γαρμπή στη σκηνή του «NOX» στην Αθήνα.

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος μίας πολύ επιτυχημένης σεζόν, ο Σπύρος Kαίσαρης όχι μόνο άντεξε την ευθύνη και το βάρος της παρουσίας του στο «NOX» δίπλα σε δύο κορυφαία ονόματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, άλλα έρχεται να μας παρασύρει να τραγουδήσουμε παρέα στον ρυθμό του «Μόνο Η Aγάπη».

«Αν μ’ ακούς η αγάπη είναι εδώ, στα καλοκαίρια που περνάνε και δεν σε νοιάζει που κοιμάμαι… Αν μ’ ακούς η αγάπη είναι εδώ, μέσα στην άδεια αγκαλιά μου, όσο μπορείς να είσαι μακριά μου, αν μ’ ακούς…»

Η παραγωγή και η ενορχήστρωση του «Μόνο Η Aγάπη» φέρουν τη σφραγίδα του Soumka.

Ο Γιώργος Κυβέλλος και η Akti Music επενδύουν στον Σπύρο Καίσαρη, ένα νέο όνομα που κάνει το τρίτο του δισκογραφικό βήμα στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή.

Το «Μόνο Η Aγάπη» ντύνει με εικόνα ένα music video που έχουν επιμεληθεί οι Gemini – το δίδυμο του Soumka και του Δημήτρη Γκάνιου.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ