Με ανανεωμένη εικόνα και ανανεωμένο ήχο επιστρέφει ο Στέλιος Λεγάκης.

Ο Στέλιος Λεγάκης, ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, επιστρέφει με ένα νέο single δείχνοντας τον σύγχρονο και μοντέρνο χαρακτήρα του.

Το «Μην Πλησιάζεις» είναι ένα μοντέρνο ερωτικό τραγούδι με συναίσθημα και ένταση.

Η μουσική του τραγουδιού είναι μία δημιουργία του ίδιου του Στέλιου Λεγάκη, ο οποίος ενσωματώνει στοιχεία από το σύγχρονο ήχο, δίνοντας έναν φρέσκο και μοντέρνο τόνο στο τραγούδι, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Θοδωρή Μάκρα.

Διαφήμιση

Οι στίχοι του Θοδωρή Μάκρα για έναν ανεπάντεχο χωρισμό από ένα αγαπημένο πρόσωπο και η ανατρεπτική μουσική του Στέλιου Λεγάκη δημιουργούν ένα μοναδικό κομμάτι.

Το νέο τραγούδι του Στέλιου Λεγάκη με τίτλο «Μην Πλησιάζεις» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσω ενός ατμοσφαιρικού music video που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas.

Στο music video για το «Μην Πλησιάζεις», ο Danny Ntarlas, με τον ξεχωριστό του αισθητικό όραμα, δημιουργεί μία ατμοσφαιρική εικόνα με μοντέρνα αισθητική.

Ο Στέλιος Λεγάκης, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του δισκογραφικές επιτυχίες και επιτυχημένες live εμφανίσεις, επιστρέφει με μία μοντέρνα εκδοχή του εαυτό του και εξελίσσει τον ήχο του, προσφέροντας κάτι φρέσκο και διαφορετικό σε σύγκριση με τις προηγούμενες κυκλοφορίες του.

Το «Μην Πλησιάζεις» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ