Μία δισκογραφική δουλειά μέσα από την οποία ο Στέλιος Ρόκκος εκφράζει με μία «Ανάσα» τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τη μουσική σήμερα.

Ο Στέλιος Ρόκκος μας δίνει την πιο συναρπαστική μουσική «Ανάσα» μέσα από το νέο άλμπουμ του με τον ίδιο τίτλο.

Ο διαχρονικά σύγχρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός παρουσιάζει 13 μοναδικά τραγούδια, σε μουσική του ίδιου και στίχους του ίδιου αλλά και άλλων επιτυχημένων δημιουργών.

Δεκατρία εναλλακτικά τραγούδια, δεκατρείς ιστορίες σαν μικρού μήκους ταινίες με φρέσκο ήχο, δυναμικές ενορχηστρώσεις και απρόβλεπτες ερμηνείες. Μία «Ανάσα» πολυσυλλεκτική, με έντονο χρώμα και ανατρεπτική διάθεση. Μία «Ανάσα» με τραγούδια που θα σας ξαφνιάσουν και θα σας κατακτήσουν.

Μία δισκογραφική δουλειά μέσα από την οποία ο Στέλιος Ρόκκος εκφράζει με μία «Ανάσα» τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τη μουσική σήμερα, μετά από τόσα χρόνια πορείας στο τραγούδι, που κάθε μέρα παλεύει να μπαίνει πιο βαθιά στο πνεύμα και στο σχήμα της.

Στο νέο άλμπουμ του «Ανάσα» ο Στέλιος Ρόκκος συγκεντρώνει μουσική χωρίς στεγανά, δεν περιορίζεται και δεν εγκλωβίζεται. Κινείται ακομπλεξάριστα από την παραδοσιακή στη ροκ, από την ελληνική στην ξένη, από την ανατολή στη δύση.

Συγκινείται από την αυθεντικότητα, από όπου κι αν προέρχεται. Εκφράζεται ολοκληρωμένα, άλλοτε δυναμικά και άλλοτε τρυφερά. Είναι εξωστρεφής όσο και εσωστρεφής. Μαζεύει ό, τι αγγίζει την ψυχή του και εκφράζεται χωρίς προκαταλήψεις.

Στο tracklist περιλαμβάνονται η υπερεπιτυχημένη συνεργασία του Στέλιου Ρόκκου με τον Βασίλη Καρρά και τη Μελίνα Ασλανίδου στο τραγούδι «Πόση Μοναξιά» που έχει ξεπεράσει τις 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και το ξεχωριστό ντουέτο με την Πάολα στο ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ «Ανάσα».

Το άλμπουμ συμπληρώνουν ιδιαίτερα σόλο τραγούδια και ντουέτα – έκπληξη με την Ήβη Αδάμου στο «Εμείς», τη Μελίνα Ασλανίδου στο «Ρομά», τον Γιάννη Καψάλη στο «Around The World» και την Έλενα Παπαρίζου στο «Κομμάτια».

To νέο άλμπουμ του Στέλιου Ρόκκου με τίτλο «Ανάσα» κυκλοφορεί από την Panik Platinum στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής καθώς και σε μορφή CD στα φυσικά καταστήματα.

Βρείτε επίσης το άλμπουμ στο Spotify:

ΠΗΓΗ