Το δεύτερο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… Ρυθμό» υποδέχθηκε τον Στέλιο Ρόκκο – Guest η Ευρυδίκη

Ο Στέλιος Ρόκκος με guest την Ευρυδίκη μας χάρισαν μία «ροκ» νύχτα.

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε το δεύτερο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… Ρυθμό» από τον Ρυθμό 94.9, τον μεγαλύτερο ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό που παίζει μόνο επιτυχίες, με τον αγαπημένο μας Στέλιο Ρόκκο και καλεσμένη του, την Ευρυδίκη.

Ο Ρυθμός 94.9 συνεχίζοντας τη νέα σειρά από exclusive live events, με παρουσιάστρια τη ραδιοφωνική παραγωγό Γιώτα Τσιμπρικίδου και καλεσμένο τον Στέλιο Ρόκκο, μας χάρισαν μία ξεχωριστή, ροκ, βραδιά.

Διαφήμιση

Ο πολυτάλαντος Στέλιος Ρόκκος στόλισε τη σκηνή με «Σμαράγδια Και Ρουμπίνια» και ρόκαρε με την Ευρυδίκη.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ένας από τους πιο καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές στην Ελλάδα, μας ταξίδεψε μέσα από μία αναδρομή σε όσα τραγούδια λατρέψαμε στα 30 χρόνια της μουσικής του πορείας.

Συνομιλώντας με τη Γιώτα Τσιμπρικίδου, μοιράστηκε στιγμές από την καθημερινότητα και τη ζωή του στη Λήμνο και μας αποκάλυψε τον λόγο που κάλεσε την Ευρυδίκη σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

Στη συνέχεια, ο Στέλιος Ρόκκος και η Ευρυδίκη ερμήνευσαν ζωντανά μεγάλες προσωπικές επιτυχίες καθώς και διασκευές – εκπλήξεις άλλων τραγουδιστών όπως το «Θα Πιω Απόψε Το Φεγγάρι», σε μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Μέσα από την κουβέντα τους με τη λαμπερή οικοδέσποινα της βραδιάς Γιώτα Τσιμπρικίδου, δεν δίστασαν να αποκαλύψουν στιγμές από το κοινό παρελθόν τους, αφού συναντήθηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή πριν 23 χρόνια.

Ο Ρυθμός 94.9, ένωσε δύο ακόμα μοναδικές φωνές στο δεύτερο live event «Πέφτει η νύχτα με… Ρυθμό» και απέδειξε ξανά ότι η μουσική είναι μία και έχει τη δύναμη να μας ενώνει.

Στην κατάμεστη, βραβευμένη αίθουσα «Vmax Sphera» των Village Cinemas του The Mall Athens, ο Στέλιος Ρόκκος και η Ευρυδίκη ένωσαν τις φωνές τους σε μια ανατρεπτική «νύχτα», ξεσηκώνοντας ξανά τους ακροατές και καλεσμένους του Ρυθμού 94.9.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ