Μία συναυλία που θα έχει όλα όσα αγαπάμε από τον Σωκράτη Mάλαμα.

Ο Σωκράτης Μάλαμας, μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία του, μας περιμένει την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», στο τελευταίο του καλοκαιρινό ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό.

Με την Ιουλία Καραπατάκη, τον Πέτρο Μάλαμα και την μπάντα του θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα έχει όλα όσα αγαπάμε από τον Σωκράτη Mάλαμα, αλλά και επιλογές από όσα αγαπάει και εκείνος από την ελληνική δισκογραφία και δεν έχει σταματήσει να τραγουδάει όλα αυτά τα χρόνια.

Με τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Κυριάκο Ταπάκη στο λαούτο και στο μπουζούκι, τον Κλέωνα Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Καλογιάννη Βεράνη στο βιολί και στην τρομπέτα, το Νίκο Μαγνήσαλη στα τύμπανα τον Άκη Κατσουπάκη στα πλήκτρα τον Γιάννη Μάλαμα στα κρουστά.

Διαφήμιση

Ο Σωκράτης Μάλαμας και η παρέα του θα μας ταξιδέψουν με τη μοναδική μουσική τους σε έναν κόσμο συναισθημάτων και μελωδιών.

Μία μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε ζωντανά τον αξέχαστο ήχο του Σωκράτη Μάλαμα και να ταξιδέψετε μαζί του σε όμορφες μουσικές εμπειρίες.

Ο Σωκράτης Μάλαμας, ένας καλλιτέχνης με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα και μια φωνή γεμάτη πάθος και εκφραστικότητα, θα σας συγκινήσει.

Ένα ταξίδι μέσα από τα τραγούδια που σημάδεψαν γενιές, που θα σας μεταφέρει σε ανεξίτηλες στιγμές και θα δημιουργήσει αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν για πάντα.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων. Επιστροφή στους ανοιχτούς χώρους και ραντεβού το καλοκαίρι στις πιο ωραίες συναυλίες, αυτές του Σωκράτη Μάλαμα.

Σωκράτης Μάλαμας

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου
Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»

Ώρα έναρξης: 21:00

Τραγούδι: Ιουλία Καραπατάκη, Πέτρος Μάλαμας

Γενική Είσοδος: 15€

Προπώληση: viva.gr

Ηχοληψία: Παναγιώτης Ηλιόπουλος – Τίτος Καργιωτάκης
Φωτισμοί: Χρήστος Λαζαρίδης
Υπεύθυνος Σκηνής: Δημήτρης Κατέβας

ΠΗΓΗ