Μία μουσική συνάντηση που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Βαγγέλης Γερμανός θα εμφανίζονται στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο για λίγες μόνο παραστάσεις με τη μουσική παράσταση «Η Μοναξιά μου πάει στα Μπαράκια».

Δύο από τους πιο καταλυτικούς δημιουργούς της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90 που εξακολουθούν να παράγουν και τα τραγούδια τους αναπνέουν ως σήμερα, συναντιούνται για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή «Σφίγγα».

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ένας από τους επιδραστικότερους μουσικούς των τριών τελευταίων δεκαετιών, του οποίου τα τραγούδια μπήκαν όσο λίγα στη ζωή και στις παρέες μας. Πυξ Λαξ, προσωπική πορεία, συνεργασίες. Κομμάτια ενός παζλ που μόνο ο ίδιος ολοκληρώνει.

Ο Βαγγέλης Γερμανός, ο ροκ τροβαδούρος με την αντισυμβατική ματιά, παραμένει για πάντα «Σκλάβος» του τραγουδιού και μας κάνει και μία βόλτα στα ηρωικά «Μπαράκια» του, που άνοιξαν το δρόμο στη νέα ελληνική τραγουδοποιία.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Βαγγέλης Γερμανός θα παρουσιάσουν τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία τους σε μία μουσική συνάντηση που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.

Από το «Μοναξιά Μου Όλα» στον «Κηπουρό» και από το «Έπαψες Αγάπη Να Θυμίζεις» στο «Σε Θέλω», αλλά και από τα «Ποιος Έχει Λόγο Στην Αγάπη» και «Γιατί» στον «Απόκληρο» και την «Κρουαζιέρα».

Μαζί τους θα είναι τρεις σπουδαίοι μουσικοί, ο Χάρης Μιχαηλίδης στην κιθάρα, ο Νίκος Σάλτας στο πιάνο και ο Αλέκος Κούρτης στα τύμπανα. Υπεύθυνος ήχου ο Νίκος Παπάς.

Φίλιππος Πλιάτσικας – Βαγγέλης Γερμανός
Από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο

Μουσική σκηνή «Σφίγγα»

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(Είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Ώρα έναρξης: 22:00
Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr

Τηλέφωνο κρατήσεων:
6987844845, 2114096149

ΠΗΓΗ