Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η παρέα του έρχονται από το παράλληλο σύμπαν της πραγματικότητας στον μυστικό κόσμο του ιστορικού rock club.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο «Κύτταρο» από το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο.

Λίγους μήνες μετά τη μοναδική παρουσίαση του «ΑΝΙΜΕ», της τελευταίας σειράς τραγουδιών του, στην Αθήνα και στη μεγάλη συναυλία της Τεχνόπολης, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του επιστρέφουν «Ζωντανοί στο Κύτταρο».

Με το γενναίο πλήρωμα των φίλων του Σωτήρη Ντούβα, Κωστή Χριστοδούλου, Κώστα Παντέλη και Yoel Soto και με την εκλεκτή συμμετοχή του παραγωγού του δίσκου «Καλλιθέα», Χρήστου Λαϊνά, έρχονται από το παράλληλο σύμπαν της πραγματικότητας στον μυστικό κόσμο του ιστορικού rock club.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η παρέα του υπόσχονται να βρουν ό,τι δεν φαίνεται, ό,τι ήταν πάντα δίπλα μας, ό,τι δε σταμάτησε ποτέ.

Μια μουσική παράσταση βασισμένη σε όλα τα τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά από τα 16 του έως σήμερα, με ηλεκτρισμό και συγκίνηση, με τον αρχαίο θησαυρό στο σεντούκι και τον καθρέφτη σπασμένο διά παντός.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να αποδείξει στον εαυτό του και στους άλλους πως… «όλοι ξεκινάμε ως τέλεια ξένοι, μέχρι να ανακαλύψουμε πως δεν είμαστε και τόσο ξένοι πια».

Η σκεπτόμενη και ακομπλεξάριστη τραγουδοποιία του Φοίβου Δεληβοριά στα καλύτερά της, σε ένα τολμηρό και ρυθμικό πρόγραμμα.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα), Σωτήρης Ντούβας (τύμπανα), Κώστας Παντέλης (κιθάρες), Yoel Soto (μπάσο), Χρήστος Λαϊνάς (κιθάρες, synth).

Από το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου οι δρόμοι της Αθήνας οδηγούν στο «Κύτταρο».

Φοίβος Δεληβοριάς – Κύτταρο

4 – 11 – 18 Φεβρουαρίου
4 – 11 – 18 – 25 Μαρτίου
1 – 8 Απριλίου

Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλ: 210 8224134

Ώρα προσέλευσης: 21:30
Ώρα έναρξης: 22:30

Κρατήσεις
210 8224134 / 6977 641373 / [email protected]
Υποχρεωτική Προαγορά Εισιτηρίου

Προπώληση Εισιτηρίων
Viva.gr – Viva Spots

ΠΗΓΗ