Ο Φοίβος δεν θέλει να ξανακούσει για έρωτες μετά την άδοξη κατάληξη του δικού του.

Οι Χατζηφραγκέτα συμμετέχουν στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας «Τα Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ1 την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 στις 22:00.

Ο Φοίβος (Φοίβος Δεληβοριάς), 45άρης τραγουδιστής-τραγουδοποιός, που οι ημέρες της επιτυχίας του έχουν περάσει, έχει ένα επίμονο όνειρο: να αναστήσει το βαριετέ, να ξαναφέρει στη μόδα αυτό που πέτυχε κάποτε ο Αττίκ με τη «Μάντρα», σε πείσμα των καιρών και όσων επιτάσσουν οι νέες μουσικές μόδες.

Ο παλαιάς κοπής παραγωγός Σάκκαρης (Γιάννης Μπέζος) του δίνει τη δυνατότητα να το κάνει και μάλιστα εκεί ακριβώς που βρισκόταν κάποτε η «Μάντρα».

Καταφέρνει και μαζεύει γύρω του μία ανορθόδοξη καλλιτεχνική ομάδα από διάφορα «νούμερα» του θεάματος: τον εμμονικό ηθοποιό-μίμο και άσο των μεταμφιέσεων Θανάση (Θανάσης Αλευράς), τον μισάνθρωπο stand up κωμικό Χάρη Γαμμάτο (Χάρης Χιώτης), τη νεαρή σερβιτόρα-τραγουδίστρια Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ), τη φεμινίστρια χορεύτρια μπουρλέσκ Κίρμπυ (Άννη Θεοχάρη) και τον βουβό μάγο Άλεξ (Aλέξανδρος Χωματιανός).

Λίγο πριν από την πραγμάτωση του σχεδίου, όμως, ο Σάκκαρης πεθαίνει απροσδόκητα και την επιχείρηση αναλαμβάνει ο γιος του Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης), σπουδαγμένος στο Λονδίνο, ταγμένος στο να βγαίνουν τα οικονομικά «νούμερα» και απολύτως εχθρικός σε οποιοδήποτε καλλιτεχνικό όραμα.

Ο Φοίβος, παρά τα εμπόδια, εξασφαλίζει τη συμμετοχή διάσημων γκεστ από τον μουσικό χώρο, που όμως ο καθένας έχει τις δικές του ιδιοτροπίες.

Τι θα δούμε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

Ο Φοίβος, που δεν θέλει να ξανακούσει για έρωτες μετά την άδοξη κατάληξη του δικού του, αράζει συνεχώς στο σπίτι του με το ντουέτο των Χατζηφραγκέτα και όλη την αντροπαρέα από τη «Μάντρα».

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης), πάλι, ζει μέρες απόλυτου έρωτα με τη Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) και θέλει να κάνει ένα μεγάλο, πολυτελές live προς τιμήν του Έρωτα στη «Μάντρα»., ενώ ο Φοίβος και οι Χατζηφραγκέτα τον «κοντράρουν» με ένα αυτοσχεδιαστικό, ερασιτεχνικό live στο σπίτι του.

Όσο ο Τζόναθαν παλεύει να επικρατήσει, λαμβάνει μυστηριώδη μηνύματα που απειλούν τη ζωή του και είναι σίγουρος ότι προέρχονται από τον Φοίβο.

Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς), επηρεασμένος από ένα βίντεο της Δήμητρας Κατσαφάδου, αφήνει όλα τα συναισθήματά του ελεύθερα, αποτρελαίνοντας τους γύρω του. Και ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) με την Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου) κάνουν ένα πολύ μεγάλο βήμα στη ζωή τους, μέσα σ’ ένα σινεμά.

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής  σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022, στις 22:00.

ΠΗΓΗ