Ο Χάρης Μακρής τραγουδά μαζί με τη Γλυκερία.

Ο Χάρης Μακρής, τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Άλμπουμ», επιστρέφει με νέo τραγούδι και μία νέα συνεργασία.

Στο νέο τραγούδι του με τίτλο «Έστω Μια Νύχτα Ακόμα», που μόλις κυκλοφόρησε, ο συναντά Χάρης Μακρής συναντά σε δημιουργικό επίπεδο τον Νίκο Συρίγο.

Ο Νίκος Συρίγος, μία προσωπικότητα που έχουμε συνδέσει άρρηκτα με τη δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο, τους στίχους του νέου τραγουδιού του Χάρη Μακρή.

Το τραγούδι «Έστω Μια Νύχτα Ακόμα» αποτελεί την πρώτη δισκογραφική συνάντηση του Χάρη Μακρή και του Νίκου Συρίγου και βάζει, με αυτόν τον τρόπο, τις βάσεις για μία συνεργασία που θα μας απασχολήσει και στο μέλλον.

Σε αυτή τη νέα κυκλοφορία, στο ρεφρέν του τραγουδιού, η σπουδαία και ξεχωριστή Γλυκερία προσφέρει απλόχερα την αίγλη και τη λάμψη της φωνής της, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την τριετή, έως τώρα, παρουσία του Χάρη Μακρή στο πλευρό της μοναδικής αυτής Ελληνίδας ερμηνεύτριας.

«Όσα “για πάντα” μου ‘ταξες έγιναν πια “για λίγο”, τα “σ’ αγαπώ για μια ζωή” γίναν “πρέπει να φύγω”, όμως εγώ δε ζήτησα να μ’ αγαπάς αιώνια, την αγκαλιά σου ήθελα έστω μια νύχτα ακόμα»

Η ενορχήστρωση φέρει την υπογραφή του Νίκου Μέρμηγκα, με τον οποίο ο Χάρης Μακρής συνεργάστηκε και στον πρώτο δίσκο, ενώ οι μίξεις και το mastering ανήκουν στον Ηλία Λάκκα.

Το νέο single «Έστω Μια Νύχτα Ακόμα» του Χάρη Μακρή κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ