Ένα σύγχρονο και δυναμικό ζεϊμπέκικο από τον Χρήστο Σαντικάι.

Ο Χρήστος Σαντικάι, ένας από τους πιο περιζήτητους δημιουργούς της γενιάς του, παρουσιάζει το νέο του single και music video με τίτλο «Τα Παλιόπαιδα».

Το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφορεί ως ερμηνευτής ο Χρήστος Σαντικάι είναι ένα σύγχρονο και δυναμικό ζεϊμπέκικο.

Τη μουσική, την ενορχήστρωση, τον προγραμματισμό, τη μίξη και το mastering του single «Τα Παλιόπαιδα» υπογράφει ο ίδιος ο Χρήστος Σαντικάι ενώ οι στίχοι είναι μία δημιουργία του στενού συνεργάτη του Γρηγόρη Βαξαβανέλη.

«Τα Παλιόπαιδα» γοητεύουν και τις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης.

«Τι σου ‘πανε για μένα τα παλιόπαιδα / Πως εύχομαι για σένα τα χειρότερα / Πως βλέπω σαν παιχνίδι τη καρδιά σου / Πού να ‘ξεραν πως λιώνω στο όνομα σου / Τι σου ‘πανε για μένα τα παλιόπαιδα / Πως εύχομαι για σένα τα χειρότερα / Πως είμαι ένας αλήτης που σε πρόδωσε / Μα πόσο σ’ αγαπώ κανείς δε το ‘νιωσε»

Ο Χρήστος Σαντικάι, ο οποίος έχει υπογράψει ως συνθέτης δεκάδες επιτυχίες για μερικούς από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, έκανε το ντεμπούτο του στο δισκογραφία ως τραγουδιστής με το single «Ένα Τηλέφωνο».

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Χρήστος Σαντικάι συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα.

Το single «Τα Παλιόπαιδα» κυκλοφορεί από την Panik Records.

ΠΗΓΗ