Νέο τραγούδι από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Alex Sid παρουσιάζει ακόμα ένα τραγούδι για την επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Λίγο πριν το πολυαναμενόμενο φινάλε του τρίτου και τελευταίου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς του ANT1, ο Alex Sid συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία με το τραγούδι «Ελάφια».

Ο Alex Sid υπογράφει τη μουσική και ερμηνεύει ο ίδιος το «Ελάφια», σε μία από τις σπάνιες – αλλά όχι ελάχιστες – φορές που δίνει τη φωνή του σε ένα από τα τραγούδια που έχει γράψει για τις «Άγριες Μέλισσες».

Η στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στην Ουρανία Πατέλλη, στενή και μόνιμη συνεργάτιδά του στην πρωτότυπη μουσική της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

«Να με κοιτάς στα μάτια, τα χέρια σου όταν θα μου κλέβουν τη ζωή, μέσα στα μάτια. Tα πληγωμένα ελάφια όρθια πέφτουν κι όρθια φιλούν τη γη, τ’ άγρια ελάφια…»

Το δημιουργικό δίδυμο του Alex Sid και της Ουρανίας Πατέλλη κεντρίζει για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, επιβεβαιώνοντας όσους πιστεύουν πως το soundtrack της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα όλων των εποχών.

Οι «Άγριες Μέλισσες» έφεραν από τα ωραιότερα τραγούδια που ακούσαμε τα τελευταία χρόνια.

Τραγούδια που εκπέμπουν την ευγένεια κάποιας άλλης εποχής αλλά εμπεριέχουν και το τώρα. Τραγούδια με γλυκόπικρη νοσταλγία και εκφραστικότητα που καθηλώνουν, όπως: «Κάθε Δειλινό», «Σ’ Αγάπησα», «Μάτια Κλειστά», «Κεντρί», «Χώμα Βρεγμένο», «Πέτρα», «Αερικό», «Κοκκινολαίμης» και πολλά άλλα.

Το single «Ελάφια» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, όπως όλα τα τραγούδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», από την Panik Oxygen.

ΠΗΓΗ