Ο Alex Sid συναντά για τελευταία φορά τη Δανάη Μιχαλάκη.

Νέο τραγούδι από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ο Alex Sid, ο ταλαντούχος συνθέτης και ερμηνευτής που κρύβεται πίσω από το επιτυχημένο soundtrack της δημοφιλούς σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑNT1, συναντά για τελευταία φορά τη Δανάη Μιχαλάκη στον ρόλο της «Δρόσως» και μαζί τραγουδούν «Κορώνα Γράμματα».

Τη μουσική υπογράφει ο Alex Sid και οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στην Ουρανία Πατέλλη, στενή και μόνιμη συνεργάτιδά του στην πρωτότυπη μουσική της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

«Σ’ άλλα μέρη ανθίζουν τα χαράματα / Και βρίσκουν στόχο οι ευχές / Κι όταν ζω “κορώνα – γράμματα” / Ό,τι κέρμα και να φέρω / Την αλήθεια μου την ξέρω / Δε φοβάμαι Να ‘μαι με τα λάθη μου, αν με θες»

Το «Κορώνα Γράμματα» είναι το πέμπτο τραγούδι που ερμηνεύει η Δανάη Μιχαλάκη για τις ανάγκες της σειράς.

Προηγήθηκαν τραγούδια όπως τα πολύ επιτυχημένα «Αγκαζέ», «Για Ένα Μπλουζ», «Το Κεντρί», «Χώμα Βρεγμένο» και «Άρον Άρον» (με τον Γιάννη Κουκουράκη), πάντα σε μουσική του Alex Sid και στίχους της Ουρανίας Πατέλλη.

Ο Alex Sid και η Δανάη Μιχαλάκη θα συναντήσουν την Τετάρτη 15 Ιουνίου την Αναστασία Μουτσάτσου, τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τον Γιάννη Βασιλώττο σε μια μοναδική βραδιά στη Θεσσαλονίκη και στο Θέατρο Συκεών στο πλαίσιο της παράστασης «Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες».

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στην Αθήνα και στο «City Garden Festival» στο «Christmas Theater» την Παρασκευή 17 Ιουνίου, όπου οι Alex Sid, Αναστασία Μουτσάτσου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος και Γιάννης Βασιλώττος θα υποδεχθούν τη Μαρία Κίτσου και τον Λευτέρη Χαρίτο.

Το «Κορώνα Γράμματα» κυκλοφορεί, όπως και όλα τραγούδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», από την Panik Oxygen.

ΠΗΓΗ