Το music video για το «Snow In July» γυρίστηκε στο Πρασονήσι της Ρόδου. 

Ο μοναδικός τραγουδοποιός Andy Nicolas κυκλοφόρησε το επίσημο video για το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Snow In July».

Το νέο τραγούδι γράφτηκε από τον Andy Nicolas μαζί με τον παραγωγό Alex Parker, ο οποίος είναι γνωστός για τις συνεργασίες τους με καλλιτέχνες όπως οι Alexandra Stan και Bodybangers μεταξύ άλλων, σε ένα στούντιο στο Βουκουρέστι την περασμένη χρονιά.

Το video για το «Snow In July» έχει γυριστεί στην περιοχή Πρασονήσι στη Ρόδο με σκηνοθέτη τον Μιχάλη Μαυρομούστακο και διευθυντή παραγωγής τον Mike Κιόττο.

Μιλώντας για το video του «Snow In July», ο Andy Nicolas εξομολογήθηκε: «Από πλευρά εικόνας αποφασίσαμε να το κάνουμε ασπρόμαυρο γιατί νιώσαμε ότι περνάει έτσι το συναίσθημα του τραγουδιού πιο έντονα, εκείνο δηλαδή της στεναχώριας μετά από ένα χωρισμό. Επίσης, για ένα τραγούδι που λέγεται “Snow in July” νιώσαμε ότι πλάνα που κάθομαι σε μια παραλία στη βροχή ήταν άκρως ταιριαστά».

Ενώ για το νόημα πίσω από την εικόνα, είπε: «Ουσιαστικά είναι ένας άνθρωπος αλλά δυο χαρακτήρες σε αυτό το video».

Ο ένας χαρακτήρας ντυμένος στο μαύρα εκπροσωπεί την κακή πλευρά του εαυτού σου που βγαίνει μέσα από έναν χωρισμό. Η πλευρά αυτή που κυριεύεται από συναισθήματα ζήλιας, θυμού, λύπης, εκδίκησης, γι’ αυτό τον λόγο βλέπουμε τον χαρακτήρα αυτόν να είναι συνεχώς ανήσυχος και υπερκινητικός στη διάρκειά του video, ψάχνοντας τον εαυτό του στο χάος.

Ο άλλος χαρακτήρας που είναι ντυμένος στα άσπρα εκπροσωπεί την αντίθετη πλευρά του εαυτού σου που βγαίνει από έναν χωρισμό, η καλή πλευρά, που είναι ανακουφισμένος, ευγνώμων που έζησε έναν έρωτα, ανυπόμονος για το νέο και απρόβλεπτο μέλλον, ήρεμος και χαρούμενος που βγήκε από κάτι που τελικά δεν ήταν σωστό και απλά περιμένει να περάσει η μπόρα και να βρει πάλι τον εαυτό του.

Το «Snow In July», καθώς και το «White Lies» θα συμπεριλαμβάνονται στο επερχόμενο EP που ετοιμάζει ο Andy Nicolas και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.

ΠΗΓΗ