Ο Andy Nicolas τραγουδά για μία ψεύτικη αγάπη.

Ο μοναδικός τραγουδοποιός Andy Nicolas κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο single του και music video για το τραγούδι «Made In China».

Το νέο single έχει γραφτεί από τον Andy Nicolas και τον Tim Aeby σε στούντιο στο Στρασβούργο της Γερμανίας, ενώ το mastering έκανε ο Paris Kalpos.

Για τη δημιουργία του «Made In China» εμπνεύστηκαν από κλασικά ροκ τραγούδια και συγκροτήματα του σήμερα όπως οι Måneskin, αλλά πάντα προσθέτουν τη χαρακτηριστική μοντέρνα πινελιά που χαρακτηρίζει τον Andy Nicolas.

Διαφήμιση

Το κινηματογραφικό music video του «Made In China» γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Truetone σε χώρο στο τουριστικό νησί της Ρόδου.

Μιλώντας για το τραγούδι, ο Andy Nicolas εξομολογήθηκε: «Το “Made In China” μιλάει για μία ψεύτικη και φθηνή απομίμηση της αγάπης. Μία μορφή αγάπης που στην αρχή δείχνει να είναι εκρηκτική και μοναδική αλλά κάτω από την επιφάνεια αποδεικνύεται εν τέλει να είναι βασισμένη μονάχα στο φαίνεσθαι».

«Μιλάει για μία γυναίκα που μαγεύει και ελκύει με τον τρόπο της αλλά είναι επικίνδυνη και απρόβλεπτη και ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου ραγίσει την καρδιά», εξήγησε.

«Μας άρεσε πολύ η ιδέα να συνδέσουμε μία κοινή αντίληψη ότι κάποια προϊόντα που παρασκευάζονται στην Κίνα μπορούν, δυστυχώς ή ευτυχώς, να θεωρηθούν κατώτερης ποιότητας και να συνδέσουμε αυτήν την αντίληψη με την αγάπη», πρόσθεσε.

Το «Made In China», καθώς και τα πρόσφατα singles «Snow In July» και «White Lies» θα συμπεριλαμβάνονται στο επερχόμενο EP με τίτλο «Antithesis» που ετοιμάζει ο Andy Nicolas.

Το EP θα αποτελείται εξ ολοκλήρου σε τραγούδια που θα βασίζονται στην έννοια της αντίθεσης.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ