Ο Anser ανεβαίνει ξανά στη σκηνή της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.

Ο Anser υπόσχεται μία νύχτα «φωτιά» στην καρδιά της Αθήνας.

Ο Σπαρτιάτης ράπερ, ένα χρόνο μετά τη μεγάλη συναυλία των 5.000 ατόμων, ανανεώνει το ραντεβού του στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, για μία βραδιά «που θα μείνει για πάντα» την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Ήταν 30 Ιουνίου του 2022 όταν ο Anser γιόρτασε τα 15 χρόνια του «Εν Δράσει» σε μία βραδιά γεμάτη «flash-backs» και «flash-forwards» από την καλλιτεχνική του διαδρομή στην Αθήνα.

Διαφήμιση

Σε εκείνη την επετειακή του εμφάνιση όλη η πόλη φώναζε στίχους των τραγουδιών του και ένα αίσθημα απέραντης δύναμης επικρατούσε στο χώρο. Δείτε το βίντεο ανταπόκριση εδώ.

Ένα χρόνο μετά, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Anser, έχοντας στο πλευρό του τον Eversor και τον Andri J οργανώνει ξανά την απόδραση από τα κεντρικά της πρωτεύουσας.

Μία νύχτα στην οποία φωνές, καρδιές και μουσική θα αφιερωθούν σε όσα πάνε κόντρα στο χρόνο και μένουν για πάντα.

Ο ίδιος στο νέο τραγούδι του «Ζυγαριά» ρωτάει τον ακροατή: «Όλα αυτά που κατάφερα τα άξιζα πες μου ή μήπως ‘γίναν από τύχη;»

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, ο Anser δίνει την απάντηση με τον καλύτερο τρόπο. Στο πλευρό του θα εμφανιστούν οι εκρηκτικοί Βέβηλος και Buzz, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμμετοχές έκπληξη.

«Μια ιδέα / Δυο λόγια / Κάποιοι στίχοι /Τα πιο έντονα συναισθήματα / Τα παιδιά που δεν τα σήκωνε ο τόπος / Η φωτιά που καίει την ψυχή / Η ανάγκη για σύνδεση / Η αγάπη / Αυτά θα μείνουν για πάντα» – Anser, 2023

Πληροφορίες

Anser
«Θα μείνει για πάντα»

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Ώρα έναρξης: 21.00
Την ημέρα της συναυλίας οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00.

Το εισιτήριο κοστίζει 10 € ενώ την ημέρα της εκδήλωσης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 12 €.

Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

Φυσικά Σημεία Προπώλησης
Reload Stores (Ακαδημίας 81, Αθήνα)
Monsterville (Αγίας Ειρήνης 13, Αθήνα)
Hotbox Hip-Hop Store (Πραξιτέλους 159, Πειραιάς)
Η Βρωμιάρα (Λεωφ. Παναγή Τσαλδάρη 16, Περιστέρι)

ΠΗΓΗ