Ο Beats Pliz δημιουργεί ένα συμφωνικό ταξίδι που διευρύνει τα όρια της μουσικής έκφρασης.

Το «Arte Povera» του Beats Pliz είναι ένα άλμπουμ – σταθμός στην ελληνική δισκογραφία.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας, ένας παραγωγός ενώνει την κλασική μουσική με τη rap σε 9 δημιουργήματα που όμοιά τους δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ ξανά στο κοινό.

Ο Beats Pliz, ένας από τους πιο ταλαντούχους και καταξιωμένους Έλληνες μουσικούς παραγωγούς και σκηνοθέτες της νέας γενιάς, συνεργάζεται με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας rap σκηνής.

Διαφήμιση

Στο «Arte Povera» συμμετέχουν οι Bloody Hawk, Dani Gambino, Εθισμός, Hawk, ΛΕΞ, Μικρός Κλέφτης, Sadam, Vlospa και Wang οι οποίοι «πατούν» με πρωτόγνωρο τρόπο πάνω σε ήχους συμφωνικών ορχηστρών και κλασικής μουσικής, με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει.

Το «Arte Povera», το άλμπουμ του οραματιστή παραγωγού Beats Pliz, συνδυάζει με τόλμη την ωμή ενέργεια της rap με τη διαχρονική κομψότητα της κλασικής μουσικής.

Αντλώντας στοιχεία από ένα πλούσιο μωσαϊκό ορχηστρικών ενορχηστρώσεων, περίπλοκων beats και στοχαστικών στίχων, το άλμπουμ δημιουργεί ένα συμφωνικό ταξίδι που διευρύνει τα όρια της μουσικής έκφρασης, αιχμαλωτίζοντας την ουσία τόσο του rap όσο και του κλασικού σε ένα πρωτοποριακό και συναρπαστικό ηχητικό αριστούργημα.

Τη δημιουργία αυτού του άλμπουμ αποτύπωσε ο Beats Pliz και στο ομώνυμο ντοκιμαντέρ που έχει κατακλύσει τις κινηματογραφικές αίθουσες των Village Cinemas από τις 31 Μαρτίου, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Στο «Arte Povera – The Documentary» ο Beats Pliz καταφέρνει να απαθανατίσει με εντυπωσιακό τρόπο τη σύνθεση και δημιουργία του ομώνυμου άλμπουμ το οποίο παντρεύει τις συμφωνικές ορχήστρες και την κλασική μουσική, με τη rap αισθητική και την τέχνη των δρόμων. Δείτε το trailer εδώ.

Το «Arte Povera – The Album» του Βeats Pliz κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ