Το νέο άλμπουμ του Beats Pliz θα προλογίσει η προβολή του «Arte Povera – The Documentary» στους κινηματογράφους.

Η Minos EMI, a Universal Music Company ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Beats Pliz, έναν από τους πιο ταλαντούχους και καταξιωμένους Έλληνες μουσικούς παραγωγούς και σκηνοθέτες της νέας γενιάς.

Ο Φώτης Γεωργιάδης aka Beats Pliz εμπνεύστηκε και σκηνοθέτησε το «Arte Povera – The Documentary», ένα ντοκιμαντέρ που απαθανατίζει τη διαδικασία δημιουργίας του ομώνυμου μουσικού άλμπουμ του.

Πρωτότυπα κομμάτια συμφωνικής μουσικής, ηχογραφημένα σε τρία διαφορετικά στούντιο της Ευρώπης από ορχήστρες ανωτάτου επιπέδου, μετατρέπονται από σε rap beats.

Διαφήμιση

Τα κομμάτια του Beats Pliz ντύνουν με τις φωνές τους ορισμένοι από τους δημοφιλέστερους rap καλλιτέχνες στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων οι Bloody Hawk, Dani Gambino, Εθισμός, Hawk, Λεξ, Μικρός Κλέφτης, Σανταμ, Vlospa και Wang.

Η ταινία «Arte Povera – The Documentary» αποτελεί μία ενδοσκόπηση στη δημιουργία του πρώτου συμφωνικού rap άλμπουμ από τον Beats Pliz, ενός πρωτόγνωρου έργου το οποίο παντρεύει τις συμφωνικές ορχήστρες και την κλασική μουσική, με τη rap αισθητική και την τέχνη των δρόμων.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του ομότιτλου μουσικού άλμπουμ «Arte Povera» ή αλλιώς «Φτωχή Τέχνη» αναμένεται να ανακοινωθεί προσεχώς.

Η πρεμιέρα της ταινίας «Arte Povera – The Documentary» θα πραγματοποιηθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες των Village Cinemas στις 31 Μαρτίου 2023.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ