Έναν μαγικό κόσμο ξεκλειδώνει ο D3lta.

Το EP «Into The Rabbit Hole» του D3lta αντλεί την έμπνευσή του από το μυθιστόρημα «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» του Lewis Caroll.

Πρόκειται για ένα ταξίδι στο άγνωστο που καταλήγει σε έναν απρόσμενα μαγικό κόσμο.

«Το να πάρεις την απόφαση και να μπεις στο rabbit hole σηματοδοτεί την αρχή ενός ταξιδιού που θα σε βοηθήσει να βρεις τη δική σου αλήθεια», αναφέρει ο D3lta.

Διαφήμιση

«Κατά τη διάρκεια του, όπως αποτυπώθηκε και στο εξώφυλλο, αναγκαστικά αλλάζεις τόσο ο ίδιος όσο και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου και τον κόσμο γύρω σου», συνεχίζει.

«Αρχίζεις να “ξεφλουδίζεις” περνώντας από όλες τις επίκτητες εικονικές ταυτότητες μέχρι να καταλήξεις σε ένα ακόμη καλούπι. Εκείνη είναι η στιγμή που συνειδητοποιείς τον πραγματικό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την αποδοχή του ποιος πραγματικά είσαι», εξηγεί.

Την παραγωγή του EP «Into The Rabbit Hole» έχει κάνει ο Jim Abbiss και τη μίξη ο Ian Dowling

Η επιλογή των τραγουδιών δεν είναι τυχαία κατά τον D3lta.

Το «Hot Gun» ξεκινά το ταξίδι της αναζήτησης για τον ήρωα: «Γεννήθηκα κάπου ανάμεσα στο άγγιγμα του αγγέλου και την αμαρτία του διαβόλου». Παράλληλα όμως και οι δυσκολίες: «Ψηλά κατευθείαν στον ήλιο».

Το «Strange» είναι το κομμάτι που μιλά ανοιχτά για το πόσο σημαντικό είναι να αποδεχτούμε τη διαφορετικότητα και τελικά αντί να την κρίνουμε να τη γιορτάσουμε.

Το «Punching Bag» είναι το πιο βιωματικό τραγούδι στο EP του D3lta. Διαπραγματεύεται το δούναι και λαβείν των σχέσεων και πώς αυτό μπορεί να παρερμηνευθεί. Ποιος δεν έχει νοιώσει ότι δεν αντέχει πλέον να είναι ο σάκος του μποξ, όσο και αν θέλει να στηρίξει τον άνθρωπό του;

Το «Hello» είναι εκείνη η στιγμή που αντικρίζεις τον φόβο. Που πιστεύεις ότι η μόνη επιλογή είναι η παραίτηση, αλλά τελικά η πίστη στο ταξίδι σε βοηθά να συνεχίσεις.

«Lose Myself»: Χάνουμε τον εαυτό μας, ερχόμαστε αντιμέτωποι με δύσκολες και άλλοτε μη αναστρέψιμες στιγμές, βαλτώνουμε στην καθημερινότητα και τα πρέπει. Τότε ακριβώς πρέπει να θυμηθούμε όλα όσα έχουν αξία και να εστιάσουμε σε αυτά, ώστε να ανακαλύψουμε τη δική μας Χώρα των Θαυμάτων.

Τελευταίος στίχος του EP «Into the Rabbit Hole»: «Κράτα με σφιχτά / Θα περάσουμε τη νύχτα / Έχε πίστη / Μέχρι να ξανασυναντηθούμε»

ΠΗΓΗ