Το «Crystal» του Fly Lo ανέβηκε στην κορυφή του Spotify και του YouTube στην Ελλάδα.

Η νέα σεζόν μπήκε με το δεξί για τον Fly Lo, έναν από τους δημοφιλέστερους και πιο επιδραστικούς ράπερ της γενιάς του.

Μετά από ένα διάλειμμα λίγων μηνών, ο Fly Lo επέστρεψε δυναμικό στη rap σκηνή με το banger «Crystal».

Το «Crystal» του Fly Lo εκτοξεύθηκε κατευθείαν στο No. 1 του ημερήσιου chart του Spotify για την Ελλάδα, όπου έχει συγκεντρώσει σε χρόνο – ρεκόρ πάνω από 750.000 streams.

Ανάλογη πορεία διαγράφει και το music video για το «Crystal», το οποίο γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Jim Georgantis και έχει ανέβει στην πρώτη θέση των τάσεων στο ελληνικό YouTube, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Οι στίχοι του «Crystal» ανήκουν στον ίδιο τον Fly Lo, ενώ τη μουσική παραγωγή υπέγραψε ο Mike G. Τη μίξη και το mastering έκαναν ο Πάρης Κάλπος και ο Teo Tzimas.

Το τελευταίο single του Fly Lo ήταν το «Loyal» σε συνεργασία με τον Saske, το οποίο έχει γίνει πλατινένιο στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Στη συνέχεια, ο Fly Lo εμφανίστηκε σε singles όπως το «Van Persie» του Light, το πλατινένιο «Ring Ring» με τον Lau Jr και τον Bossikan, το «Εγώ Κι Εσύ» με τη Sophia και το χρυσό «Mamacita» με τον Bossikan.

Το «Crystal» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ