Ο Fly Lo συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις.

Άλλο ένα No. 1 για τον Fly Lo, έναν από τους δημοφιλέστερους ράπερ της γενιάς του.

Μετά το banger «Crystal» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο και ανέβηκε στην κορυφή στο Spotify και των τάσεων του YouTube, τη σκυτάλη πήρε το «G Walk», το οποίο εκτινάχθηκε επίσης από την πρώτη στιγμή στο Νο. 1 του Spotify για την Ελλάδα.

Παράλληλα, το music video του «G Walk», σε σκηνοθεσία του Jim Georgantis, που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο YouTube, έχει ανέβει ήδη στις υψηλότερες θέσεις των τάσεων.

Ενώ οι εκπλήξεις για τους fans του Fly Lo δεν σταματούν εδώ, καθώς ο ράπερ ανακοίνωσε την κυκλοφορία του επόμενου single του, με τίτλο «Reckless», το οποίο αναμένεται να καταφθάσει στις υπηρεσίες streaming μέσα στον Νοέμβριο.

Ο Fly Lo αποτελεί έναν από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής rap σκηνής αυτή τη στιγμή.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει συγκεντρώσει πάνω από 80 εκατομμύρια streams στο Spotify και 80 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και επίσης, έχει στην κατοχή του 18 πλατινένια και χρυσά digital singles, σε διάστημα μόλις δύο ετών.

Με αφορμή την κυκλοφορία του «G Walk», το Spotify φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα τον Fly Lo στο εξώφυλλο τους playlist «Hot Hits Greece».

Το νέο single του Fly Lo με τίτλο «G Walk» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από την Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ