Το «La Mykono» είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο hot tracks της περιόδου.

Ο GMARK, ένα ανερχόμενο ταλέντο στον χώρο της μουσικής, μας ταξιδεύει στη μαγευτική Μύκονο με το νέο καλοκαιρινό single του με τίτλο «La Mykono».

O ταλαντούχος GMARK, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το τραγούδι του «Tattoo» που έγινε viral στο TikTok και απολαύσαμε πρόσφατα στο single «200» με την υπογραφή του hitmaker Sin Laurent, παρουσιάζει τη νέα κυκλοφορία του.

Με μόλις τρία χρόνια στο ενεργητικό του, ο GMARK έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού μέσα από τα τραγούδια του, τα οποία φέρουν την υπογραφή του ίδιου τόσο σε μουσική όσο και σε στίχους.

Διαφήμιση

Το «La Mykono» είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο hot tracks της περιόδου.

Με τα ρομαντικά chill vibes, τα R&B στοιχεία και τη διακριτική μελωδία της κιθάρας, το «La Mykono» θα κερδίσει κάθε ακροατή.

Από την πρώτη ακρόαση, το «La Mykono» μας προσκαλεί να χαρούμε και να ονειρευτούμε καλοκαιρινές στιγμές στην όμορφη Μύκονο.

Παράλληλα, κυκλοφορεί και το music video του «La Mykono», το οποίο γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Μιχάλη Τσουρουπάκη και του Epimtx και καταγράφει σκηνές από τη ζωή στην αστική Αθήνα.

Η εικόνα συνοδεύει τέλεια τη μουσική, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που απογειώνει το τραγούδι.

Ο GMARK αποτελεί μια φρέσκια πνοή στην ελληνική μουσική σκηνή. Το «La Mykono», με τις ρομαντικές και ατμοσφαιρικές πινελιές του, αποτελεί ένα ακόμα δείγμα της ικανότητάς του να συνδυάζει διάφορα μουσικά στοιχεία με άριστο τρόπο.

Το «La Mykono» του GMARK κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ