«Ποιος; Πες μου ποιος θα σκότωνε για ‘σένα; Ποιος; Θα έσβηνε τα λάθη σου ένα ένα;»

Ο Greg και ο Johnny King ενώνουν για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις τους και τραγουδούν «Ποιος» στο νέο single τους.

Πάνω από 2.000 βίντεο δημιουργήθηκαν στο TikTok με τον ήχο του «Ποιος», πριν ακόμη το single κυκλοφορήσει επίσημα.

Η αρχή έγινε τον περασμένο Μάιο όταν ο Greg ανέβασε στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα του TikTok ένα απόσπασμα του νέου τραγουδιού του σε συνεργασία με τον Johnny King.

Το «Ποιος» αναδημοσιευόταν από τους χρήστες του TikTok καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και πλέον ήρθε η στιγμή για την επίσημη κυκλοφορία του.

Το music video του «Ποιος» σε σκηνοθεσία του Jim Georgantis βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις των trends στο YouTube, ενώ το ίδιο το single συμπεριλήφθηκε στις δημοφιλέστερες editorial λίστες του Spotify για την Ελλάδα από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.

Ο Greg και ο Johnny King συνεχίζουν με το «Ποιος» τις επιτυχημένες συνεργασίες τους, στις οποίες περιλαμβάνονται singles όπως το «BOOM», με τη συμμετοχή επίσης των KG και MC Daddy, που έχει συγκεντρώσει 9,4 εκατομμύρια views στο YouTube.

Η μουσική του «Ποιος» ανήκει στον Teo Tzimas, ενώ τους στίχους έχουν γράψει ο Teo Tzimas, ο Greg και ο Johnny King. Την παραγωγή, τη μίξη και το master έκανε ο Πάρις Κάλπος.

Το νέο single «Ποιος» του Greg και του Johnny King κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Lemon Music και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ