Ο Khay Be συνεργάζεται στο νέο άλμπουμ του με τους Kareem Kalokoh, Dirty Harry, Thug Slime, Gio Melody και Light.

Το νέο άλμπουμ του Khay Be μόλις κυκλοφόρησε.

Το «Pyro» αποτελεί τη δεύτερη προσωπική δισκογραφική δουλειά του Khay Be και ακολουθεί το «Voria Meria», το οποίο αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2021.

Το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του Khay Be περιλαμβάνει στο σύνολό του 12 τραγούδια.

Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται το hit «Pososta» σε συνεργασία με τον Light και το «Low Rider», τα οποία είχαν κυκλοφορήσει λίγους μήνες νωρίτερα.

Ο δίσκος ονομάστηκε «Pyro» από την ελληνική λέξη «πυρ», που σημαίνει φωτιά. Το κόκκινο της φωτιάς είναι το αγαπημένο χρώμα του Khay Be καθώς εκφράζει κάτι έντονο και ταυτόχρονα συναισθηματικό, και βέβαια το όνομά του είναι… Khay! (=καίει).

Ο Khay Be δούλεψε πάνω στο νέο άλμπουμ του με πολύ προσοχή και λεπτομέρεια από την αρχή μέχρι το τέλος του και ήδη τα τραγούδια φαίνεται να ξεχωρίζουν και να αγαπιούνται από τους φανατικούς του rap game.

Σε παραγωγή του Destiny, το «Pyro» περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Kareem Kalokoh, Dirty Harry, Thug Slime, Gio Melody και Light.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του «Pyro», η μουσική σύμπραξη του Khay Be με τον Dirty Harry στο τραγούδι «Nympho» μόλις απέκτησε εικόνα μέσα από ένα εξαιρετικό music video σε σκηνοθεσία του Μάνου Μακράκη. Δείτε το βίντεο εδώ.

Το άλμπουμ «Pyro» του Khay Be κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ