Το νέο single του SNIK θα γίνει ο «Έρωτας» του φετινού καλοκαιριού.

Ο SNIK εμφανίζεται πιο ερωτικός από ποτέ στο νέο single του.

Ο κορυφαίος εκπρόσωπος της ελληνικής rap/trap της σκηνής, με τις αλλεπάλληλες και πολυάριθμες επιτυχίες στις ψηφιακές πλατφόρμες, δίνει συνέχεια στη φρενήρη πορεία του με ένα μοναδικό κομμάτι.

Το «Έρωτας», όπως δηλώνει και ο τίτλος του εξάλλου, είναι ένα τραγούδι στο οποίο ο SNIK εκφράζει το πιο ερωτικό πρόσωπό του, επιλέγοντας στίχους περισσότερο ρομαντικούς σε σχέση με το συνηθισμένο rap ύφος του, ενώ και σε επίπεδο φωνητικών κάνει πιο έντονη χρήση autotune.

Το ολοκαίνουργιο του SNIK κυκλοφόρησε στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Παρασκευή 29 Ιουλίου και πλέον είναι διαθέσιμο στο YouTube και με εικόνα. Το music video για το «Έρωτας» γυρίστηκε στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Jim Georgantis.

Ο SNIK έχει γράψει τους στίχους του τραγουδιού και υπογράφει επίσης τη μουσική μαζί με τον Stanley, ο οποίος επιμελήθηκε και την παραγωγή.

Το «Έρωτας» εκτοξεύθηκε πολύ γρήγορα μετά την κυκλοφορία του στο No. 1 του ελληνικού ημερήσιου charts του Spotify, όπου έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 777.000 streams με σε λίγα μόλις εικοσιτετράωρα.

Την ίδια στιγμή, έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο streams στην πλατφόρμα του Spotify η συνεργασία του SNIK με τον Strat στο «Sinialo», το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες.

Το «Έρωτας» του SNIK κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ