Το single «Λίγο» του Stan Αντιπαριώτη κυκλοφόρησε αρχικά τον Δεκέμβριο.

Ο Stan Αντιπαριώτης, ο πιο ξεχωριστός καλλιτέχνης της γενιάς του, κυκλοφορεί το music video για το τελευταίο τραγούδι του «Λίγο».

Το «Λίγο» είναι ακόμα μία ενδιαφέρουσα μουσική πρόταση από τον Stan Αντιπαριώτη, ο οποίος δεν διστάζει κάθε φορά να πειραματίζεται με τους ήχους και να δοκιμάζει διαφορετικά μουσικά είδη.

Σύγχρονος ήχος, pop και R&B αισθητική και η χαρακτηριστική ερμηνεία του Stan Αντιπαριώτη κάνουν το «Λίγο» να ξεχωρίζει από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Διαφήμιση

«Λίγο, αχ να σ’ είχα για λίγο, δεν θα κράταγε λίγο, σου το ορκίζομαι… Λίγο και δεν θέλω να φύγω στο κορμί σου βυθίζομαι και ζαλίζομαι…»

Ο Stan Αντιπαριώτης υπογράφει τη μουσική του «Λίγο», καθώς και τους στίχους μαζί με τον iLLEOo.

Το «Λίγο» ακολουθεί για τον Stan Αντιπαριώτη τα hit singles «Για Δυο» (με τον iLLEOo) και «Αλήτισσα» (με τον Light) που αγαπήθηκαν και έγιναν διπλά πλατινένια, καθώς και τη συμμετοχή του στο «Toxic» του Light, το οποίο έχει γίνει χρυσό σύμφωνα με το επίσημο Digital Singles Chart της IFPI.

Το music video που συνοδεύει από σήμερα το «Λίγο» έχει γυριστεί υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Σιγάλα και φέρνει στις οθόνες μας κινηματογραφικές εικόνες με πρωταγωνιστή τον Stan Αντιπαριώτη.

Λίγες ημέρες πριν αποκτήσει εικόνα το «Λίγο», ο Stan Αντιπαριώτης κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Και Όλα Αυτά Επειδή» για την κορυφαία ελληνική σειρά μυθοπλασίας «Έτερος Εγώ: Νέμεσις». Το τραγούδι υπογράφει μάλιστα ο δημιουργός της σειράς Σωτήρης Τσαφούλιας.

Το «Λίγο» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Icon Music Records και την Panik Records.

Δείτε τους στίχους του «Λίγο» εδώ

ΠΗΓΗ