Το «Ανατέλλω» αποκτά εικόνα με ένα video clip που σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Tasos Xiarcho.

Ο ξεχωριστός Tasos Xiarcho επιστρέφει με μία ακόμη μουσική κυκλοφορία που θα σας αφήσει άφωνους.

Με το νέο του single με τον τίτλο «Ανατέλλω», ο Tasos Xiarcho δείχνει την εξαιρετική του δεινότητα στο να συνδυάζει τη μουσική και τον χορό, δημιουργώντας ένα πραγματικά μοναδικό αποτέλεσμα.

Το «Ανατέλλω» αποτελεί έναν πραγματικό ύμνο στην ανανέωση, ενθαρρύνοντας το κοινό να προχωρήσει μπροστά και να ακολουθήσει τα όνειρά του.

Διαφήμιση

Οι στίχοι και η μουσική του τραγουδιού ανήκουν στον Dj Paco, τον Dj Bobito και τον Αντώνη Ρήγα.

Το νέο single που κυκλοφορεί ο Tasos Xiarcho δημιουργεί μία ενθαρρυντική και αισιόδοξη ατμόσφαιρα, ενώ ο up-tempo ρυθμός του τραγουδιού θα σας κατακλύσει με ενέργεια και χαρά.

Το «Ανατέλλω» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα video clip που σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Tasos Xiarcho, αναδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την πολύπλευρη καλλιτεχνική φύση του.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης – χορογράφος Tasos Xiarcho, δημιουργός πολλών viral χορογραφιών, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως με την Τάμτα και την Ελένη Φουρέιρα.

Επίσης, ο Tasos Xiarcho έχει χορογραφήσει και πολύ μεγάλα show όπως τα MadWalk και τα Mad Video Music Awards και έχει ανοίξει το show της Σήλιας Κριθαριώτη, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Το «Ανατέλλω» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ