Το «Beverly Hills» κυκλοφορεί ακριβώς τρία χρονιά μετά το τελευταίο άλμπουμ του TOQUEL.

Το νέο άλμπουμ του TOQUEL μόλις κυκλοφόρησε.

Στις 27 Μαΐου του 2019 ο TOQUEL κυκλοφόρησε το «777», ένα άλμπουμ που έμελλε να αποτελεί σήμερα μία από τις δημοφιλέστερες και εμπορικότερες κυκλοφορίες των τελευταίων ετών στην ελληνική δισκογραφία, αφήνοντας το μουσικό του στίγμα στο χώρο της trap – και όχι μόνο – σκηνής.

Ακολούθησαν δεκάδες sold out live εμφανίσεις στην Ελλάδα και στον εξωτερικό, αναρίθμητα ταξίδια, σαρωτικά mega hits μετά το άλμπουμ, όπως τα «Pistoli», «Fendi», «Kokaina», «Diamantia», «Wet» και «Aftoktonia».

Ατέλειωτες ήταν επίσης οι ώρες πειραματισμού και ηχογραφήσεων στο στούντιο για το επόμενο δισκογραφικό βήμα του: το ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο «Beverly Hills».

Το «Beverly Hills» απέκτησε τον συγκεκριμένο τίτλο γιατί ο TOQUEL ξεκίνησε την προετοιμασία του άλμπουμ τον Ιανουάριο του 2020 στο μακρινό Beverly Hills του Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια της περιοδείας του.

Καρμικά «ολοκληρώθηκε» στην ίδια πόλη δύο χρόνια μετά με τα γυρίσματα του μουσικού βίντεο για το ομότιτλο τραγούδι του «Beverly Hills», που αποτελεί και το πρώτο επίσημο single του άλμπουμ.

Το single «Beverly Hills» αύξησε την προσμονή για το ομώνυμοι άλμπουμ του TOQUEL και εξακολουθεί να διατηρείται στις πρώτες θέσεις των τάσεων στο YouTube.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του TOQUEL μάλιστα συμπτωματικά – ή και όχι – κυκλοφορεί την ίδια ακριβώς ημέρα με το προηγούμενο άλμπουμ του ράπερ, στις 27 Μαΐου, με διαφορά τριών ετών.

Το «Beverly Hills» περιλαμβάνει συνολικά εννέα τραγούδια.

Ανάμεσά τους και συνεργασίες με τον Fly Lo («Koko»), τον For3al («Κόκκινα Μάτια») και τον SIDARTA («Παλμούς»), ενώ η μουσική παραγωγή στα τραγούδια φέρει την υπογραφή των Sin Laurent και Beyond.

Το νέο άλμπουμ του TOQUEL με τίτλο «Beverly Hills» κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ