Το μήνυμα που στέλνει ο Trannos με το music video για το νέο single του.

Ο Trannos ξετρελαίνει και πάλι το YouTube και «το ξέρει».

Ο επιτυχημένος trapper, που κάθε του τραγούδι συγκεντρώνει εκατομμύρια views στο YouTube  και γίνεται αμέσως viral, κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο «To Kserw» και μέσα από το music video που το συνοδεύει στέλνει ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Το music video του «To Kserw» κάνει τη διαφορά, καθώς συμμετέχουν και άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, που εμφανίζονται σε καθημερινές δραστηριότητες.

Μέσα από το video, ο Trannos στέλνει το μήνυμα πως η μουσική και οι στίχοι δεν πρέπει να καταδικάζονται, αλλά να ενώνουν, γιατί είναι ένας κοινός τρόπος ώστε κάθε άνθρωπος να διασκεδάζει και να ξεφεύγει από την καθημερινότητα.

Μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του, το music video για το single «To Kserw» εκτοξεύτηκε στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube, συγκεντρώνοντας χιλιάδες views και δεκάδες σχόλια.

Την παραγωγή του music video ανέλαβε η Deafeye Films, ενώ τη σκηνοθεσία και το μοντάζ έκανε ο Mosquito.

Στο μεταξύ, πρόσφατα ξεπέρασε τις 5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube το music video για τη συνεργασία του Trannos και της Ελένης Φουρέιρα στο διπλά πλατινένιο single «Egw & Esy» (Εγώ & Εσύ), που δημοσιεύθηκε στο YouTube στις 23 Σεπτεμβρίου.

Η Ελένη Φουρέιρα ένωσε ξανά τις δυνάμεις της με τον Tranno, αλλά και με τον FY και με τον Mente Fuerte, σε ένα νέο remix του «El Telephone» από το άλμπουμ της «Poli_Ploki».

Το νέο single «To Kserw» του Trannos κυκλοφορεί από την Capital Music και την Panik Records.

ΠΗΓΗ