Το «Mektoub 2» του VLOSPA περιέχει συνολικά 12 τραγούδια.

Το νέο άλμπουμ του Ελληνογάλλου ράπερ VLOSPA με τίτλο «Mektoub 2» μόλις κυκλοφόρησε.

Με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Γαλλία, ο VLOSPA είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης στη χώρα που συνδυάζει άριστα την ελληνόφωνη και τη γαλλόφωνη rap, ένα καλλιτεχνικό στοιχείο, που σε συνάθροιση με το απαράμιλλο ταλέντο του, τον καθιστά έναν από τους πιο ανατρεπτικούς και επιδραστικούς ράπερ της χώρας.

Σήμα κατατεθέν στα τραγούδια του, τα ευρωπαϊκών προδιαγραφών beats σε συνδυασμό με τα αυθεντικά, δυναμικά και ταυτόχρονα φρέσκα flows του.

Διαφήμιση

Το «Mektoub 2» περιέχει συνολικά 12 τραγούδια και hot συνεργασίες με τους ΛΕΞ, Bloody Hawk, Strat και V9.

Το ταλέντο του VLOSPA δεν περιορίζεται ωστόσο μόνο στη μουσική, αφού το συναντάμε κάθε φορά και στις καινοτόμες ιδέες του γύρω από τα project του.

Ο VLOSPA ανακοίνωσε το νέο άλμπουμ του «Mektoub 2» με ένα ευφάνταστο βίντεο στο οποίο συμμετείχαν οι ΛΕΞ, Bloody Hawk και Strat.

Αυτή η εντυπωσιακή κινηματογραφική δουλειά, με τη σκηνοθεσία του Φωκίωνα Μπόγρη και executive producer τον ΛΕΞ, ανέβηκε τις πρώτες θέσεις των YouTube Trends και συζητήθηκε πολύ διαδικτυακά, προκαλώντας αίσθηση τόσο στους θαυμαστές του είδους όσο και στο υπόλοιπο κοινό.

Ο ενθουσιασμός που δημιούργησε το βίντεο ήταν τόσο μεγάλος που η ανυπομονησία για το νέο άλμπουμ του VLOSPA εκτινάχθηκε στα ύψη, με τον κόσμο να αδημονεί για τα νέα τραγούδια του, καθώς και για τις συνεργασίες του με τους ΛΕΞ, Bloody Hawk, Strat και V9.

Το νέο άλμπουμ «Mektoub 2» του VLOSPA κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ