Το τραγούδι που ακούγεται στη σειρά «Η Γη Της Ελιάς».

Ο ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης συνεργάζεται για πρώτη φορά με την ανερχόμενη Νίνα Μαζάνη σε ένα ντουέτο με τίτλο «Η Γιορτή» για τις ανάγκες της σειράς «Η Γη Της Ελιάς».

Η συγκινητική μελωδία του Χρίστου Στυλιανού ενώνεται με τους εξαιρετικούς στίχους της Ελένης Ζιώγα και δημιουργούν μια μουσική «γιορτή» με συνοδοιπόρους τις εξαιρετικές φωνές των Πάνου Μουζουράκη και Νίνας Μαζάνη.

Η Νίνα Μαζάνη είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και ηθοποιός και ασχολείται επαγγελματικά με τις μεταγλωττίσεις, με σημαντικότερο σταθμό τη συνεργασία της με την Disney για τις ταινίες «The Lion King» (2019) και «Encanto» (2021).

Αυτό το καλοκαίρι, η Νίνα Μαζάνη συστήθηκε δισκογραφικά με μία ιδιαίτερη διασκευή του πολυαγαπημένου τραγουδιού «Η Νύχτα Μυρίζει Γιασεμί».

Το τραγούδι «Η Γιορτή» γράφτηκε αποκλειστικά για την επιτυχημένη δραματική σειρά «Η Γη Της Ελιάς» του Mega, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου και σενάριο της Βάνας Δημητρίου.

Η επιτυχημένη σειρά «Η Γη Της Ελιάς» συνεχίζει και για την τηλεοπτική σεζόν 2022-2023.

Οι ήρωες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες, καινούργια πρόσωπα υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις και μια αλληλουχία καταιγιστικών εξελίξεων θα καθηλώσει το κοινό που έχει αγαπήσει τη σειρά.

Το τραγούδι «Η Γιορτή» με τις ερμηνείες του Πάνου Μουζουράκη και της Νίνας Μαζάνη κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ