Η Πάολα δήλωσε ότι θα προσφέρει την αμοιβή της στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Ανάμεικτες αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση της Πάολα να τραγουδήσει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου τις 4 Μαρτίου, ενώ ολόκληρη η Ελλάδα παραμένει ακόμα συγκλονισμένη από την εθνική τραγωδία στα Τέμπη και τον άδικο θάνατο 57 ανθρώπων.

Ενώ το «Fever» στο οποίο εμφανίζεται η Πάολα παρέμεινε κλειστό την Παρασκευή 3 Μαρτίου, στο πλαίσιο του τριήμερου εθνικού πένθους που κηρύχθηκε μετά την τραγωδία στα Τέμπη, το Σάββατο 4 Μαρτίου το νυχτερινό κέντρο άνοιξε κανονικά τις πόρτες του.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματός της, η Πάολα θέλησε να εξηγήσει στους θεατές τους λόγους για τους οποίους ανέβηκε κανονικά στη σκηνή.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με τα βίντεο των θαμώνων που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή, η Πάολα δήλωσε ότι θα προσφέρει την αμοιβή που επρόκειτο να πάρει το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο της Λάρισας, στο οποίο νοσηλεύονται αρκετοί από τους τραυματίες τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

«Δεν θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε, όμως ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το Νοσοκομείο της Λάρισας», είπε η Πάολα με το έντονο χειροκρότημα του κοινού να διακόπτει την ομιλία της

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος εμφανίζεται μαζί με την Πάολα στο «Fever», δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου το βράδυ του Σαββάτου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με μία ανάρτηση του στις ιστορίες των λογαριασμών του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δε θα συμμετάσχω στο αποψινό πρόγραμμα του “Fever”», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πλούταρχος το Σάββατο, χωρίς να κάνει άλλη δήλωση.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ