Η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τουρνάς στέλνουν σε όλους ένα μήνυμα θάρρους και αισιοδοξίας

Η μοναδική Πέγκυ Ζήνα και ο διαχρονικός Κώστας Τουρνάς ενώνουν τις φωνές τους σε ένα ντουέτο, διασκευάζοντας μία αγαπημένη επιτυχία από τα παλιά.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν «Ό,τι Ονειρευόμαστε Γίνεται» όπως δεν το έχετε ξανακούσει.

Πρόκειται για μία διασκευή του τραγουδιού που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1994 και έχει την υπογραφή στους στίχους και στη μουσική του Κώστα Τουρνά.

Η Πέγκυ Ζήνα με την ξεχωριστή ερμηνεία της φέρνει το τραγούδι στο σήμερα, έχοντας τη συνοδεία του Κώστα Τουρνά, στέλνοντας σε όλους τους ακροατές ένα μήνυμα θάρρους και αισιοδοξίας.

«Γιατί ό,τι ονειρευόμαστε γίνεται / Κι ό,τι μας αξίζει το ζούμε / Ό,τι ονειρευόμαστε είμαστε / Ας ονειρευτούμε μπορούμε»

Το «Ό,τι Ονειρευόμαστε Γίνεται» είναι η επόμενη κυκλοφορία από την Πέγκυ Ζηνά μετά το τραγούδι «Ψυχή Της Αγάπης» (Δεκέμβριος 2021). Εν τω μεταξύ, ο Κώστας Τουρνάς κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες ένα δικό του νέο τραγούδι με τίτλο «Αν Ακόμα Μπορείς», το οποίο μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τουρνάς συνεχίζουν το σερί των επιτυχημένων εμφανίσεων στο «Baraonda Music Hall», στο οποίο υποδέχονται το κοινό κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Η διασκευή του «Ό,τι Ονειρευόμαστε Γίνεται» από την Πέγκυ Ζήνα και τον Κώστα Τουρνά κυκλοφορεί από την Heaven Music και είναι διαθέσιμη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΠΗΓΗ