Ο Ρυθμός 94.9 εγκαινιάζει μία νέα σειρά από exclusive live events – Πρώτη καλεσμένη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Πέφτει η νύχτα με… Ρυθμό» σε ένα exclusive live event με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και guest τη Νατάσα Θεοδωρίδου την Τρίτη 25 Απριλίου.

Εκεί που πέφτει η νύχτα, εκεί που μπαίνει ο ρυθμός στη ζωή μας, εκεί έρχονται exclusive live acts από τον Ρυθμό 94.9.

Ο Ρυθμός 94.9 εγκαινιάζει μία νέα σειρά από exclusive live events. H αγαπημένη μας ραδιοφωνική παραγωγός Γιώτα Τσιμπρικίδου θα υποδέχεται μοναδικές καλλιτεχνικές προσωπικότητες με παρεΐστικη διάθεση, ιστορίες πίσω από τραγούδια και φυσικά ανατρεπτικούς συνδυασμούς και ερμηνείες.

Διαφήμιση

Στην πρώτη συνάντηση, η Γιώτα Τσιμπρικίδου υποδέχεται την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού, με επιτυχίες και συνεργασίες που συζητιούνται.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τη σειρά της προσκαλεί τη Νατάσα Θεοδωρίδου, την κορυφαία λαϊκή φωνή του ελληνικού πενταγράμμου, για να μοιραστούν τη μεγάλη αγάπη τους για τη μουσική.

Την Τρίτη 25 Απριλίου, στη βραβευμένη αίθουσα «Vmax Sphera» των Village Cinemas, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα ερμηνεύσει ζωντανά μεγάλες επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια – κάποιο από αυτά παρέα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η αίθουσα «Vmax Sphera» στα Village Cinemas του The Mall Athens με premium καθίσματα, υψηλή αισθητική καθώς και Dolby Atmos® ήχο, θα ολοκληρώσει ιδανικά την εμπειρία των exclusive live acts του Ρυθμού 94.9.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ