Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στον μαγικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Μετά από τις δύο εμφανίσεις του στο Ηρώδειο, ο Νίκος Πορτοκάλογλου με την παρέα του, επιφυλάσσει ακόμα μία μαγική βραδιά για το κοινό που λατρεύει τα τραγούδια του.

Το βράδυ της Παρασκευής 12 Αυγούστου, στις 21:00, κάτω από το μεγαλύτερο φεγγάρι του έτους, ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα παρουσιάσει στον μαγικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο μία επιλογή από τα κομμάτια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, παρέα με τη Βίκυ Καρατζόγλου, τον Βύρων Τσουράπη και τους Ευγενείς Αλήτες, την παρέα του από την καλοκαιρινή περιοδεία του, υπόσχεται ακόμα μία υπέροχη βραδιά με συγκίνηση και τραγούδι.

«Ένα φως αναμμένο» έχει τίτλο η μουσική παράσταση που παρουσιάζουν ανά την Ελλάδα με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του ίδιου του Νίκου Πορτοκάλογλου, αλλά και δημιουργικούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών, όπως ακριβώς κάνει και στην εκπομπή του «Μουσικό Κουτί».

Η βραδιά στον στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο αναμένεται να είναι πραγματικά μαγική για έναν ακόμη λόγο. Την Παρασκευή 12 Αυγούστου κορυφώνεται και η βροχή των Περσείδων, τα πεφταστέρια του Αυγούστου.

Η είσοδος στη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Σούνιο είναι ελεύθερη.

Ειδικά δρομολόγια για το κοινό που θέλει να απολαύσει την Πανσέληνο

Πούλμαν για τη μεταφορά των πολιτών από το Λαύριο στο Σούνιο για να παρακολουθήσουν στον Ναό του Ποσειδώνα τη συναυλία με τίτλο «Ένα φως αναμμένο» του Νίκου Πορτοκάλογλου ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει ο Δήμος Λαυρεωτικής, σε όσους θέλουν να απολαύσουν το φαινόμενο της πανσελήνου, αλλά και τη μουσική του σπουδαίου τραγουδοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, για την εξυπηρέτηση του κοινού, την Παρασκευή 12 Αυγούστου θα ξεκινήσει πούλμαν από την Κεντρική Πλατεία Λαυρίου (ΚΕΠ), με κατεύθυνση προς το Σούνιο στις 19:00, στις 20:00 και στις 20:45. Η επιστροφή προς το Λαύριο θα πραγματοποιηθεί στις 23:30 και στις 00:30.

Παράλληλα, το ΚΤΕΛ Αττικής θα διαθέσει επιπλέον δρομολόγια από την Αθήνα (Πεδίον του Άρεως) για το Σούνιο, με το τελευταίο δρομολόγιο να αναχωρεί με το πέρας της Συναυλίας, από το Σούνιο προς την Αθήνα.

ΠΗΓΗ