Ο Γιάννης Πλούταρχος θα έχει στο πλευρό του στην καλοκαιρινή περιοδεία του τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του.

Ο Γιάννης Πλούταρχος μας χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές και αυτό το καλοκαίρι, με μία σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα και την Κύπρο, έχοντας μαζί του τον Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα.

Με την ξεχωριστή φωνή του και την αυθεντική παρουσία του, ο Γιάννης Πλούταρχος θα κάνει τις καλοκαιρινές βραδιές αλλιώτικες από τις άλλες, με τις μεγάλες επιτυχίες από την πλούσια καριέρα του και τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του σε αγαπημένα τραγούδια.

Μαζί του θα είναι ο Γιώργος Κακοσαίος, ο τάχιστα ανερχόμενος καλλιτέχνης που έχει μαγέψει με τα προσωπικά του επιτυχημένα singles και τις δυνατές ερμηνείες του, καθώς και η Κατερίνα, που με τη βελούδινη φωνή της ερμηνεύει παλιές μεγάλες επιτυχίες που έχουν αφήσει ιστορία στο ελληνικό τραγούδι.

Η ξεχωριστή καλλιτεχνική συνύπαρξη θα παρουσιαστεί πρώτη φορά την Τρίτη 5 Ιουλίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια την Πέμπτη 14 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Σε αυτές τις δύο βραδιές, ο καταξιωμένος και αγαπητός ερμηνευτής Γιάννης Πλούταρχος συναντά επί σκηνής σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι τον σπουδαίο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, με τον οποίο έχουν συμπράξει και δισκογραφικά στο EP «Θα Σε Νικήσω».

Παράλληλα, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Κακοσαίος και η Κατερίνα θα περιοδεύσουν σε μεγάλες πόλεις, γεμίζοντάς μας με τη μαγεία της μουσικής και της φωνής τους.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης γιορτάζει μια σπουδαία καλλιτεχνική διαδρομή γεμάτη επιτυχίες και μας προσκαλεί όλους σε μία ιδιαίτερη μουσική περιπλάνηση στον κόσμο της προσωπικής του μουσικής ιστορίας και όχι μόνο.

ΠΗΓΗ