Ποιος αποχώρησε από το τέταρτο live show του «X Factor» την Κυριακή 19 Ιουνίου;

Το τέταρτο live show του «X Factor», με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου, είχε μουσικές αναμετρήσεις γεμάτες πάθος και δυναμισμό.

Οι κριτές – μέντορες Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου και Στέλιος Ρόκκος έζησαν για άλλη μία φορά την αγωνία της διαδικασίας και αντιμετώπισαν τα δικά τους διλήμματα.

Ο Ηλίας Ψινάκης βρισκόταν δίπλα στην κριτική επιτροπή για να κάνει τα καυστικά του σχόλια αλλά και να δώσει ασυλία σε έναν από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Καλεσμένος – έκπληξη ήταν ο εκρηκτικός Νίκος Μουρατίδης.

H  Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος μετέφεραν τον παλμό και την αγωνία από το backstage.

Στα highlights του τέταρτου live show του «X Factor», ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τη Marseaux για να ερμηνεύσουν το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Χαιρετισμούς». Μαζί τους ήταν και ο Solmeister.

Ακόμα, η Κατερίνα Λιόλιου παρουσίασε το νέο single της «Μη Ρωτάς Τους Άλλους», ένα από τα πιο αγαπημένα της τραγούδια, το οποίο είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής για τον Γιάννη Πάριο πριν από 21 χρόνια.

Στη σκηνή του «X Factor» βρέθηκε επίσης ο θρυλικός συνθέτης και παραγωγός Desmond Child.

Ο Αντρέας Γεωργίου και ο Ηλίας Ψινάκης τον υποδέχτηκαν επί σκηνής, με τον Desmond Child να δηλώνει ενθουσιασμένος για την παρουσία του στο live.

Ο Desmond Child βρίσκεται στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία με πολιτιστικό μήνυμα.

Στο διαγωνιστικό μέρος, έντεκα υποψήφιοι ανέβηκαν στη σκηνή για να κυνηγήσουν το όνειρό τους στο «X Factor» και να εντυπωσιάσουν με τις ερμηνείες τους.

Στόχος τους ήταν να πάρουν το εισιτήριο για το επόμενο live show, να έρθουν πιο κοντά στο έπαθλο – ρεκόρ αλλά και να δώσουν τη νίκη στην ομάδα του κριτή – μέντορά τους.

Η αποχώρηση

Ποιοι προχώρησαν στα επόμενα live shows και ποιοι κριτές – μέντορες θα καταφέρουν να διατηρήσουν τις ομάδες τους αλώβητες χωρίς απώλειες;

Η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στους τηλεθεατές, οι οποίοι κρίνουν το αποτέλεσμα με δωρεάν online ψηφοφορία στο www.xfactorgreece.gr και στο mobile app του Mega.

Ο Ηλίας Ψινάκης στο τέλος της βραδιάς έδωσε ασυλία στον Άγγελο Αρχανιωτάκη από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου.

Για την παραμονή στο «X Factor» αναμετρήθηκαν ο Γιάννης Ονησιφόρου από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη και ο Κωνσταντίνος Ντάσιος από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα και επέστρεψαν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν από ένα τραγούδι της επιλογής τους.

Έπειτα από την ψηφοφορία των κριτών, από το τρίτο live show του «X Factor» αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Ντάσιος από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

Ο νικητής του «X Factor» διεκδικεί 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.

Τα live shows του «X Factor» συνεχίζονται κάθε Κυριακή στις 21:00 στο Mega.



ΠΗΓΗ