Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται και αυτή την Παρασκευή μία μαγική βραδιά.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 20:15 στο OPEN τη μοναδική Πίτσα Παπαδοπούλου και την αγαπημένη Λένα Παπαδοπούλου σε μία μουσική βραδιά – έκπληξη.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, με τη γνήσια και ξεχωριστή λαϊκή φωνή της μας μαγεύει και μας ταξιδεύει σε μία υπέροχη μουσική και άκρως νοσταλγική βραδιά.

Ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία και έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς είναι όταν η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού ερμηνεύει δύο καινούργια τραγούδια που της έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους, τα οποία τα ακούμε για πρώτη φορά στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα».

Στην παρέα τους έρχεται και η αγαπημένη της ανιψιά Λένα Παπαδοπούλου.

Για πρώτη φορά βλέπουμε θεία και ανιψιά να εμφανίζονται στην τηλεόραση και να ερμηνεύουν μεγάλες και αξέχαστες επιτυχίες του ελληνικού τραγουδιού.

Φυσικά, θα απολαύσουμε τη Λένα Παπαδοπούλου και στα δικά της μοναδικά τραγούδια.

Αυτή την Παρασκευή, το ταλέντο που θα αφήσει άφωνους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς, είναι η Βίκυ Κυριακίδου. H Βίκυ αγαπάει τη μουσική, ξεκίνησε με παραδοσιακά και ρεμπέτικα τραγούδια, αλλά στη συνέχεια την κέρδισε το έντεχνο και το λαϊκό ρεπερτόριο.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται και αυτή την Παρασκευή μία μαγική βραδιά, με μοναδικές ερμηνείες και πολλά τραγούδια ακόμα.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους, την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 20:15.

ΠΗΓΗ