«Αν θέλουν τέτοια πράγματα ας τα τακτοποιήσουν μόνοι τους», είπε η Έλενα Παπαρίζου για τον καβγά μεταξύ Light και SNIK στα Mad VMA 2022.

Η Έλενα Παπαρίζου αναφέρθηκε στα βίαια επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια των φετινών Mad Video Music Awards.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό μας» και σχολίασε τον καβγά του Light και του SNIK στην τελετή απονομής των Mad VMA τον προηγούμενο Ιούνιο.

«Είναι κάτι που δεν θέλω να πολυσυζητάω γιατί ήταν πολύ δυσάρεστο. Δεν πιστεύω στη βία, δεν μου αρέσει η βία. Πιστεύω ότι για όλα βρίσκεται λύση», είπε.

«Όπως τώρα ζούμε έναν τεράστιο πόλεμο, κάποια στιγμή θα βρεθεί μια λύση. Αλλά αυτά είναι πολιτικά κομμάτια, στα ανθρώπινα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα», συνέχισε.

«Είναι πολύ δυσάρεστο που μετά από δύο χρόνια που ο μουσικός και καλλιτεχνικός κόσμος ήταν κλεισμένος ότι έπρεπε να το ζήσουμε και αυτό. Δεν είναι ευχάριστα αυτά», σημείωσε.

«Δεν έχω τίποτα με τα παλικάρια, να είναι καλά αλλά αν θέλουν τέτοια πράγματα ας τα τακτοποιήσουν μόνοι τους», είπε.

Η Έλενα Παπαρίζου ρωτήθηκε ακόμη αν θα συνεργαζόταν με κάποιον εκπρόσωπο της ελληνικής rap και trap σκηνής.

«Δεν κλείνεις ποτέ την πόρτα για μια ωραία συνεργασία. Το κάθε τραγούδι είναι ξεχωριστό», απάντησε.

«Δεν βρίζουν όλοι οι trappers. Δεν έχουν όλοι βίαιο τρόπο. Δίνω πάντα ευκαιρία στον κόσμο ακόμα και στα παιδιά που συνέβη, εύχομαι να τα βρουν. Όλοι αλλάζουμε και ωριμάζουμε στη ζωή μας. Θέλω κάποια στιγμή να τα βρουν, να τελειώνει αυτή η υπόθεση. Είναι κρίμα. Κάποτε ήταν φίλοι», σχολίασε.

ΠΗΓΗ