Ο Φοίβος σχολίασε τους φημολογούμενους τσακωμούς του με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο Φοίβος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο γνωστός συνθέτης και παραγωγός έδωσε συνέντευξη τύπου για την παράσταση «γεια – the musical» και απόσπασμα των δηλώσεων του προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

«Πριν από αρκετούς μήνες ο δίσκος “Γεια” έκλεισε 20 χρόνια από την κυκλοφορία του. Αν και είχε έντονη επικαιρότητα, έφτασε πολύ ψηλά στις τάσεις και μου έκανε εντύπωση», εξήγησε ο Φοίβος για την ιδέα της παράστασης.

«Ένας συνεργάτης μου έδωσε την ιδέα να το κάνουμε μιούζικαλ και έτσι πέσαμε σε αυτή την παγίδα», συνέχισε.

Όσο για τη Δέσποινα Βανδή και τον «ρόλο» της στην παράσταση, δήλωσε: «Η Δέσποινα Βανδή δεν θα σας λείψει καθόλου διότι υπάρχει στο DNA όλης της παράστασης και όλων των τραγουδιών. Είναι παντού. Ό, τι κι αν ακούσετε, θα θυμάστε τη Δέσποινα».

Ο Φοίβος σχολίασε επίσης τους φημολογούμενους τσακωμούς τους κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο παρελθόν.

«Ποτέ δεν τσακώθηκα με τη Δέσποινα εδώ και 17 χρόνια. Την αγαπάω και πιστεύω ότι με αγαπάει κι αυτή. Την έχω προσκαλέσει και στην παράσταση», ανέφερε.

Ο Φοίβος έκανε επίσης μία αναδρομή στην εποχή της δημιουργίας του εμβληματικού άλμπουμ «Γεια», το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2001.

«Κοιμόμουν τρεις μήνες στο στούντιο πάνω σε μία μοκέτα. Αν ανοίξουν τους πνεύμονές μου, θα βρουν τα χνούδια της μοκέτας. Είναι ο δίσκος που με κυνηγούσαν οι Ρομά, γιατί έλεγαν ότι έκλεψα τη φωνή του παιδιού τους όταν ακούγεται το “Γεια”», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ