Η Λένα Ζευγαρά συνεργάζεται με τον Πέτρο Ιακωβίδη στο νέο τραγούδι της.

Η Λένα Ζευγαρά με τη δυναμική παρουσία της μας κάνει να τραγουδάμε «Πόσο Σ’ Αγάπησα», μέσα από το νέο της single και music video.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, τις ραδιοφωνικές συχνότητες και το YouTube, μετρώντας δεκάδες εκατομμύρια views.

Η Λένα Ζευγαρά με απογειώνει ξανά με ένα ρυθμικό single, στο οποίο τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Διαφήμιση

Το «Πόσο Σ’ Αγάπησα» συνοδεύεται από ένα music video – έκπληξη, που σκηνοθέτησαν οι Steven Airth και Spiros Kapsilis και στο οποίο η Λένα Ζευγαρά εμφανίζεται πιο εντυπωσιακή και αισθαντική από πότε.

«Πόσο σ’ αγάπησα, πόσο σε πίστεψα, πόσο με πλήγωσες, με πρόδωσες κι οργίστηκα… Πόσο σ’ αγάπησα, μα τώρα τα ‘παμε, να μη σε ξαναδώ, φύγε πια, παράτα με…»

Στο video συμμετέχει και ο δημιουργός του τραγουδιού, ο εξίσου αγαπητός τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης.

Σύμφωνες με τις πρώτες πληροφορίες, το «Πόσο Σ’ Αγάπησα» αποτελεί το πρώτο μέρος από μία μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει η Λένα Ζευγαρά.

Το «Πόσο Σ’ Αγάπησα» αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία της Λένας Ζευγαρά για τη φετινή χρονιά και ακολουθεί τη δυναμική μπαλάντα «Όλα Τα Αγάπησα», ένα τραγούδι που ακούσαμε για πρώτη φορά το περασμένο φθινόπωρο.

Το νέο τραγούδι της Λένας Ζευγαρά με τίτλο «Πόσο Σ’ Αγάπησα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ