Το νέο άλμπουμ του Πέτρου Ιακωβίδη θα περιέχει 17 κομμάτια.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι έτοιμος να μοιραστεί με το κοινό το νέο άλμπουμ του με τίτλο «Οδός Τσιμισκή».

Το τρίτο ολοκληρωμένο του Πέτρου Ιακωβίδη θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI, a Universal Music Company την Παρασκευή 24 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει συνολικά 17 τραγούδια, συνδυάζοντας ήδη αγαπημένες επιτυχίες του πολυτάλαντου τραγουδιστή και δημιουργού και με ολοκαίνουργια τραγούδια.

Το «Οδός Τσιμισκή» συγκεντρώνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες που κυκλοφόρησε ο Πέτρος Ιακωβίδης κατά τη διάρκεια των τελευταίων δυόμιση ετών.

Μεταξύ αυτών το «Φοβάμαι», το «Κοιμήσου Απόψε Εδώ», το «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» και το «Μη Θυμώνεις» μέχρι το «Μου ‘Λειψες Πολύ», το «Τατουάζ», το «Άστο», και το πιο πρόσφατο «Γεια Σου» σε συνεργασία με την Josephine, τραγούδια τα οποία κατέκλυσαν τα ελληνικά ραδιόφωνα και συγκέντρωσαν εκατομμύρια προβολές.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ηχογράφησε επίσης επτά καινούργια τραγούδια για το νέο άλμπουμ, μεταξύ των οποίων το ομότιτλο τραγούδι «Οδός Τσιμισκή» που έχει ήδη γίνει αγαπημένο του κοινού από τις ζωντανές εμφανίσεις του.

Την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία του άλμπουμ, στις 24 Ιουνίου, αναμένεται να δημοσιευθεί στο YouTube το επίσημο μουσικό βίντεο του «Οδός Τσιμισκή».

Το άλμπουμ συμπληρώνουν μία live εκτέλεση του «Φοβάμαι» και μία εκδοχή του «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» με τη Stefania, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα Mad Video Music Awards 2022.

Το «Οδός Τσιμισκή» είναι το επόμενο άλμπουμ του Πέτρου Ιακωβίδη μετά το «Σου ‘Τα Δωσα Όλα» του 2018 και το «Αποτυπώματα» του 2017.

Το tracklist του «Οδός Τσιμισκή»

1. Οδός Τσιμισκή
2. Έλα
3. Μόνο Εσένα
4. Χέρια Πάνω
5. Δεν Είσαι Εδώ
6. Να Τελειώσουμε
7. Νεράϊδά Μου
8. Γεια Σου (με την Josephine)
9. Άστο
10. Τατουάζ
11. Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα
12. Μη Θυμώνεις
13. Μου ‘Λειψες Πολύ
14. Φοβάμαι
15. Κοιμήσου Απόψε
16. Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα (feat. Stefania)
17. Φοβάμαι (Live Version)



ΠΗΓΗ