Το επόμενο διάστημα θα είναι γεμάτο εκπλήξεις από την Αναστασία.

Η Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι της.

Ενώ η σαρωτική επιτυχία της συνεχίζεται, η Αναστασία δεν επαναπαύεται λεπτό. Ανάμεσα στις sold out εμφανίσεις της σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, η νεαρή τραγουδίστρια ολοκλήρωσε την ηχογράφηση αλλά και τα γυρίσματα του video clip για το ολοκαίνουργιο τραγούδι της με τίτλο «Μη Μιλάς».

Το τραγούδι έχει καταφέρει ήδη να προκαλέσει αίσθηση στο TikTok μετρώντας πλήθος αναδημοσιεύσεων.

Διαφήμιση

Το «Μη Μιλάς» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company την Τρίτη 4 Απριλίου.

Αυτό τον Ιούνιο αναμένεται να απολαύσουμε και το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της αγαπημένης Αναστασίας, το οποίο θα περιλαμβάνει νέες επιτυχίες αλλά και τα ήδη γνωστά και επιτυχημένα τραγούδια «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο» και «Μυστικό».

Το πιο πρόσφατο διπλά πλατινένιο «Μυστικό» της Αναστασίας αγαπήθηκε από τον κόσμο ήδη πριν καν κυκλοφορήσει μέσα από ένα μικρό teaser που ανέβασε η ίδια η τραγουδίστρια στο TikTok.

Μέχρι σήμερα, το «Μυστικό» της Αναστασίας έχει συγκεντρώσει πάνω από 13 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 5 εκατομμύρια streams στο Spotify. Επίσης, βρέθηκε στο Νο. 1 των trends στο YouTube και αυτήν την εβδομάδα διεκδικεί την πρώτη θέση στο επίσημο ραδιοφωνικο airplay στην Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ, το single «Αμαρτίες» της Αναστασίας ήταν το τραγούδι με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις στα ελληνικά ραδιόφωνα το 2022.

Το «Αμαρτίες» διένυσε 30 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top10 του Ελληνικού Airplay Chart της MediaInspector, σημειώνοντας ρεκόρ παραμονής στο chart για πρωτοεμφανιζόμενη καλλιτέχνιδα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Αναστασία ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της με την Έλενα Παπαρίζου και τον Γιώργο Σαμπάνη στον «Βοτανικό».

@imanastasia_official

Ειναι η αγαπη για ενα ατομο τελικα?? ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΟΥ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΑΛΛΟ #mi_milas #anastasia

♬ πρωτότυπος ήχος – Anastasia Dimitra

ΠΗΓΗ