Η Χάρις Αλεξίου και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αποτίουν φόρο τιμής στον Νίκο Αντύπα.

Η Χάρις Αλεξίου και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντιούνται πρώτη φορά ερμηνευτικά με συνδετικό κρίκο τον Νίκο Αντύπα.

Οι δύο καταξιωμένες ερμηνεύτριες αγκαλιάζουν μοναδικά με τις στιβαρές φωνές του το «Πώς Ν’ Αγαπώ», ένα από τα τελευταία τραγούδια που έγραψε ο θρυλικός δημιουργός Νίκος Αντύπας, μια από τις εμβληματικές μορφές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, λίγο πριν φύγει από τη ζωή πριν από ένα χρόνο.

Τους στίχους του «Πώς Ν’ Αγαπώ» υπογράφει ο Νίκος Μωραΐτης, ένας στιχουργός ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με τις δύο εμβληματικές ερμηνεύτριες.

«Αν η αγάπη είχε οδηγίες χρήσεως θα είχαμε σωθεί»… Αυτό μας τραγουδούν η Χάρις Αλεξίου και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο «Πώς Ν’ Αγαπώ».

Την ενορχήστρωση του τραγουδιού επιμελήθηκαν ο Νίκος Αντύπας και ο Ευριπίδης Ζεμενίδης.

Το «Πώς Ν’ Αγαπώ» είναι το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφορεί στο πλαίσιο της δισκογραφικής συνεργασίας που ετοίμαζε ο Νίκος Αντύπας με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Το πρώτο τραγούδι ήταν το «Ελεύθερος Ξανά», ένα χρωστούμενο και μία υπόσχεση, όπου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σπάει τα δεσμά, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα.

Το «Πώς Ν’ Αγαπώ» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ